Advantix Hond 250 - 4 pipetten

Honden tussen 10 - 25 kg.

Advantix is snelwerkend tegen teken, vlooien en luizen bij de hond. Advantix 250 voor de hond beschermt daarnaast tegen teken zandvliegen (leishmania) muggen en stalvliegen gedurende maximaal 4 weken.... Toon meer
van € 29,70
voor € 21,99

direct leverbaar

bewaren
 • Lage verzendkosten. Voor maar €4.95 wordt uw bestelling aan huis geleverd.
 • Snelle levering en 30 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!
 • Behulpzaam en deskundig advies
 • Klanten geven ons een 8,9

Beschrijving

Advantix 250 - Geschikt voor honden tussen 10 - 25 kg.
- Beschermt tegen vlooien teken en luizen

Advantix is snelwerkend tegen teken, vlooien en luizen bij de hond. Advantix 250 voor de hond beschermt daarnaast tegen teken zandvliegen (leishmania) muggen en stalvliegen gedurende maximaal 4 weken. Zeer geschikt voor honden met een vlooienallergie.

Advantix tegen teken zorgt voor het zogenoemde hot foot effect. Teken die terechtkomen op de huid van de behandelde hond, reageren alsof ze op een hete plaat lopen. Ze hebben geen tijd om zich vast te hechten en vallen op de grond.

Advantix blijft doeltreffend als je hond nat wordt. Een langdurige intensieve blootstelling aan water kan eventueel de doeltreffendheid van het product verminderen. Opnieuw behandelen kan dan nodig zijn, maar nooit vaker dan een keer per week.

We raden u aan om een stevige shampoobeurt uit te stellen tot twee weken na de behandeling met Advantix om de doeltreffendheid van het product optimaal te houden.

Bijsluiter Advantix

Ingrediënten

Advantix®; mag niet gebruikt worden bij:
- Katten
- Dieren die overgevoelig zijn voor de werkzame bestanddelen of de hulpstoffen
- Bij pups die jonger zijn dan 7 weken of met een lichaamsgewicht minder dan 1,5 kg.

Bijwerkingen:
komen zelden voor, maar sommige honden kunnen tijdens de eerste dagen na het aanbrengen een voorbijgaande overgevoeligheid reactie laten zien: jeuk, wrijven, licht haarverlies en roodheid op de toedieningsplaats. Deze symptomen verdwijnen meestal vanzelf.

Andere, zeldzame bijwerkingen, die doorgaans vanzelf voorbijgaan, zijn:
- onrust bij uw hond (janken, rollen)
- braken, diarree, overmatig speekselen en gebrek aan eetlust
- onregelmatige bewegingen en stuipentrekkingen bij honden die gevoelig zijn voor het bestanddeel permethrine

Mocht je hond het middel oplikken, dan kan dit leiden tot zenuw verschijnselen zoals trillen en lusteloosheid.

Toedieningswijze:
Druppel de inhoud van de pipet tussen de haren op de intacte huid (spot-on) tussen de schouderbladen. Bij honden met een gewicht minder dan 10 kg, kan de inhoud kan de pipet het beste gelijkmatig verdeeld worden over vier verschillende plaatsen op de rug vanaf de schouderbladen tot de staartbasis.

Laat de hond gedurende 48 uur na aanbrengen niet zwemmen in natuurwater, omdat het middel schadelijk is voor in het water levende organismen

Specificaties

 • Honden tussen 10 - 25 kg.
 • Uitsluitend voor uitwendig gebruik
 • Bestrijding en Preventie van teken, vlooien en luizen bij de hond
 • Doodt bijtende luizen
 • Beschermt je hond tegen zandvliegen, muggen, stalvliegen
 • Zeer geschikt voor honden met een vlooienallergie
 • Eenvoudige toediening (druppels op de intacte huid)
 • Beschermt je hond gedurende 4 weken
 • Advantix blijft doeltreffend als je hond nat wordt

Belangrijke informatie

Advantix®; mag niet gebruikt worden bij:- Katten- Dieren die overgevoelig zijn voor de werkzame bestanddelen of de hulpstoffen- Bij pups die jonger zijn dan 7 weken of met een lichaamsgewicht minder dan 1,5 kg.Bijwerkingen:komen zelden voor, maar sommige honden kunnen tijdens de eerste dagen na het aanbrengen een voorbijgaande overgevoeligheid reactie laten zien: jeuk, wrijven, licht haarverlies en roodheid op de toedieningsplaats. Deze symptomen verdwijnen meestal vanzelf.Andere, zeldzame bijwerkingen, die doorgaans vanzelf voorbijgaan, zijn:- onrust bij uw hond (janken, rollen)- braken, diarree, overmatig speekselen en gebrek aan eetlust- onregelmatige bewegingen en stuipentrekkingen bij honden die gevoelig zijn voor het bestanddeel permethrineMocht je hond het middel oplikken, dan kan dit leiden tot zenuw verschijnselen zoals trillen en lusteloosheid.Toedieningswijze:Druppel de inhoud van de pipet tussen de haren op de intacte huid (spot-on) tussen de schouderbladen. Bij honden met een gewicht minder dan 10 kg, kan de inhoud kan de pipet het beste gelijkmatig verdeeld worden over vier verschillende plaatsen op de rug vanaf de schouderbladen tot de staartbasis.Laat de hond gedurende 48 uur na aanbrengen niet zwemmen in natuurwater, omdat het middel schadelijk is voor in het water levende organismen

Klantervaringen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.