Beaphar CatComfort Spot On

Inhoud: 3 pipetten

Het feromoon in de Catcomfort Spot on is een eenvoudige en effectieve oplossing om ongewenst gedrag te helpen voorkomen en katten en kittens te kalmeren. Beaphar CatComfort bevat feromonen die door de... Toon meer
van € 16,50
voor € 13,20

Zet op verlanglijst
  • Lage verzendkosten. Voor maar €4.95 wordt uw bestelling aan huis geleverd.
  • Snelle levering en 30 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!
  • Behulpzaam en deskundig advies
  • Klanten geven ons een 8,9

Beschrijving

Beaphar CatComfort Spot On
- Inhoud: 3 pipetten


Het feromoon in de Catcomfort Spot on is een eenvoudige en effectieve oplossing om ongewenst gedrag te helpen voorkomen en katten en kittens te kalmeren. Beaphar CatComfort bevat feromonen die door de kat herkend worden. Dit helpt je kat of kitten om zich op zijn gemak te voelen. Hierdoor helpt het veelvoorkomende gedragsproblemen te verminderen zoals overmatig miauwen, vechten, agressief gedrag, conflicten, verstoppen en angst.

De Beaphar CatComfort Rustgevende Spot-On is zeer geschikt om te gebruiken in nieuwe situaties zoals kennismaking met nieuwe gezinsleden, sociale interacties, training etc. Het rustgevende effect ondersteunt katten ook in andere stressvolle situaties zoals reizen, verblijf in een kattenpension, dierenartsbezoek, onweer, vuurwerk en harde geluiden. Als een moederpoes haar kittens zoogt geeft zij het geruststellend moederferomoon af. Door een kopie van dit feromoon te gebruiken in de Beaphar CatComfort Rustgevende Spot-On ontvangt je kat continu een geruststellende boodschap waardoor hij zicht beter op zijn gemak gaat voelen.

Beaphar CatComfort Rustgevende Spot-On is geschikt voor alle kattenrassen vanaf het moment dat zij het nest verlaten. Het heeft geen invloed op andere diersoorten in het huishouden en versuft katten niet. Dit product kan gebruikt worden naast eventuele medicijnen.

Gebruiksaanwijzing:
Breng iedere week de inhoud van 1 pipet aan op een andere plaats dan een vlooienproduct. Bij voorkeur bovenop het hoofd, tussen de oren. Laat de vloeistof opdrogen. Breng het product minimaal 15 minuten voor de stressvolle situatie aan. Als de kat erg nat wordt, bijvoorbeeld bij een fikse regenbui of in bad gaan, kan de werking van het product verminderen. Niet gebruiken op een beschadigde huid.

Specificaties

  • Comfort door feromonen
  • 1 pipet per week
  • Helpt bij spanningen tussen katten

Klantervaringen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.