DeHuisdiersuper.be | Betaalmogelijkheden

Betalen


Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding

De Huisdiersuper | SSL beveiligde verbindingVeiligheid staat bij ons hoog op de prioriteitenlijst. Dit betreft niet alleen uw persoonsgegevens maar ook een veilige, en makkelijke manier van betalen. Om de betalingen volledig veilig te laten verlopen maken wij gebruik van een SSL verbinding. U herkent een beveiligde verbinding ook aan het SSL-slotje boven- of onderin uw webbrowser. Met de SSL-verbinding worden uw persoonlijke gegevens versleuteld en kunnen ze niet onderschept worden door derden. Alle pagina’s op www.dehuisdiersuper.be waar u persoonlijke gegevens invoert, zijn op deze manier beveiligd. De SSL-beveiliging is een wereldwijde standaard.

Wanneer u betaalt via Mastercard, Visa, of Bancontact wordt uw computer via een beveiligde SSL-verbinding naar onze betalingspartner Buckaroo doorgeleid. Zodra Buckaroo uw betaling ontvangen heeft, krijgen wij daarvan een bericht binnen en verwerken we uw bestelling. Op deze manier bieden wij u een veilige manier en snelle manier van betalen.

Betaaloverzicht
Om het voor uw makkelijk en overzichtelijk te houden ziet u bij De Huisdiersuper.be alle details op 1 pagina. Om uw bestelling goed te kunnen verwerken hebben wij enkele gegevens nodig. Hoewel het bestelproces zo eenvoudig mogelijk is gehouden lichten wij hieronder de 3 stappen in het kort toe. 

Stap 1- FACTUURADRES

Om uw bestelling goed te kunnen afhandelen hebben wij enkele gegevens van u nodig. Bent u een bestaande klant? Dan kunt u hier inloggen met uw email-adres en wachtwoord. Bent u nog geen klant? Dan dient u hier uw gegevens in te voeren. Als u als nieuwe klant degegevens heeft ingevuld raden wij aan het vakje "Maak een account aan voor uw volgende bezoek" aan te vinken. Zo kunt u makkelijk en snel inloggen bij volgende bestellingen.

Wilt u de bestelling op een andere adres ontvangen?
Dit is geen punt. U kunt dit adres invullen door het vinkje in het vakje "Verzenden naar hetzelfde adres" uit te zetten. Het afleveradres kan dan eenvoudig worden toegevoegd.

Stap 2- VERZENDING

Bij ons geen verborgen kosten. Voor een duidelijk overzichtje verwijzen wij u naar onderstaand tabel:

Verzendkosten
• Afhalen bij onze winkel showroom en afhaalcentrum in Nieuwkuijk (Nederland) dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

• Voor het versturen van bestellingen naar België worden slechts €4,95 aan verzendkosten berekend.

Stap 3- BETALING

Om het betaalgemak te vergroten bieden wij klanten verschillende betaalmogelijkheden. In deze stap kan u zelf kiezen welke methode het beste bij u past.

Volgende betaalmethodes zijn beschikbaar:
 Bancontact/Mister Cash
 Ideal (alleen mogelijk als u een Nederlandse bankrekening bezit)
 Vooraf overmaken
 E-Maestro
 Visa
 Mastercard