Hondenblog De Huisdiersuper

bench-werkbestand


Hoe kies je de juiste maat hondenbench?


Dat is een vraag die veel nieuwe hondeneigenaren zichzelf afvragen bij het aanschaffen van een nieuwe hond of pup. Ook is het van belang jezelf de vraag te stellen of de bench is bedoeld voor alleen het zindelijk maken of dat de hond er ook een aantal uren in opgesloten komt te zitten door bijvoorbeeld werk.

In het laatste geval dien je uiteraard een grotere maat aan te schaffen, zodat je hond genoeg bewegingsvrijheid heeft terwijl jij van huis bent. Betreft het een pup dan worden er weer andere eisen aan een bench gesteld daar een te grote bench


In het laatste geval dien je uiteraard een grotere maat aan te schaffen, zodat je hond genoeg bewegingsvrijheid heeft terwijl jij van huis bent. Betreft het een pup dan worden er weer andere eisen aan een bench gesteld daar een te grote bench dan weer de kans aanzienlijk vergroot dat de pup zijn behoefte in de bench zal doen.

Om de goede keuze hondenbench te kunnen maken hebben wij hieronder een overzicht samengesteld. Heb je twijfels of kom je er toch niet helemaal uit? Onze klantenservice staat graag voor je klaar om je verder te helpen.

Bekijk hier onze benches