Supreme Charlie Chinchilla 2,5kg

- Inhoud: 2,5kg- Bevat geen pinda's of zonnenbloempitten Supreme Charlie Chinchilla original wordt nog altijd volgens hetzelfde hoogwaardige recept bereid. Met dit zorgvuldig samengestelde, complete ... Toon meer
van € 13,99
voor € 11,50

Niet meer beschikbaar

bewaren
  • Lage verzendkosten. Voor maar €4.95 wordt uw bestelling aan huis geleverd.
  • Snelle levering en 30 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!
  • Behulpzaam en deskundig advies
  • Klanten geven ons een 8,9

Beschrijving

Supreme Charlie Chinchilla- Een complete voeding voor chinchilla’s van alle leeftijden.
- Inhoud: 2,5kg

Supreme Charlie Chinchilla original wordt nog altijd volgens hetzelfde hoogwaardige receot bereid. Met dit zorgvuldig samengestelde, complete dieet kan je je chinchilla dagelijks voeren. Het bevat een hoog vezelgehalte en een laag vetgehalte. Zonder pinda’s of zonnebloempitten, omdat deze te veel vet bevatten, wat niet goed voor de gezondheid van chinchilla’s is.

Supreme Charlie Chinchilla is een aantrekkelijk uitziende mengeling van ingrediënten: de verschillende vormen, groottes en structuren bieden variatie en stimuleren tevens het natuurlijke foerageergedrag.

Dit unieke recept bevat een mix van natuurlijke ingrediënten die volledig in de natuurlijke voedingsbehoeften van elke chinchilla voorzien en van de maaltijd een waar feest maken.

Ingrediënten

Voedingsrichtlijnen:
Chinchilla's vertonen van nature voedsel zoekgedrag en het verdient daarom de aanbeveling om hun dagelijkse voeding in twee porties te verdelen, namelijk 1 portie in de ochtend en 1 portie in de avond. Om de kans op selectief eten te beperken, geeft u de tweede portie pas nadat het eerste portie volledig is opgegegeten. De gemiddelde volwassen chinchilla heeft 30-40 gram Charlie Chinchilla Original per dag nodig.

Samenstelling:
Graspellets, luzerne, erwtenvlokken, maïsvlokken, tarwe, wordtel, soja, rozijnen, anijs en fenegriek olie, soja olie, vitaminen en mineralen, zout.

Specificaties

  • Complete, evenwichtige voeding
  • Hoog vezelgehalte
  • Verbetert de spijsvertering
  • Bevordert het natuurlijk foerageergedrag
  • Zeer smakelijk
  • Zonder toegevoegde suikers

Disclaimer

Voedingsrichtlijnen:Chinchilla's vertonen van nature voedsel zoekgedrag en het verdient daarom de aanbeveling om hun dagelijkse voeding in twee porties te verdelen, namelijk 1 portie in de ochtend en 1 portie in de avond. Om de kans op selectief eten te beperken, geeft u de tweede portie pas nadat het eerste portie volledig is opgegegeten. De gemiddelde volwassen chinchilla heeft 30-40 gram Charlie Chinchilla Original per dag nodig.Samenstelling:Graspellets, luzerne, erwtenvlokken, maïsvlokken, tarwe, wordtel, soja, rozijnen, anijs en fenegriek olie, soja olie, vitaminen en mineralen, zout.

Klantervaringen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.