DoggyCare Dental Care

Inhoud: 100 ml

DoggyCare Dental Care is een oplossing voor de mondhygiëne van je huisdier. De toegevoegde probiotica zorgen voor een grondige reiniging van de tanden en het tandvlees en voorkomen zo de fixatie van a... Toon meer
9,99

Direct leverbaar

Zet op verlanglijst
  • Lage verzendkosten. Voor maar €4.95 wordt uw bestelling aan huis geleverd.
  • Snelle levering en 30 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!
  • Behulpzaam en deskundig advies
  • Klanten geven ons een 8,9

Beschrijving

DoggyCare Dental Care
- Inhoud: 100ml
- Geschikt voor hond, kat en knaagdier

DoggyCare Dental Care is een oplossing voor de mondhygiëne van je huisdier. De toegevoegde probiotica zorgen voor een grondige reiniging van de tanden en het tandvlees en voorkomen zo de fixatie van afvalstoffen op moeilijk bereikbare plaatsen. Geverifieerd door dierenartsen.

Ingrediënten

Samenstelling: >30% water, <5% anionogene oppervlakte-actieve stoffen, biologische agentia micro-organismen EU Groep 1, <1% aromatische stoffen.

Specificaties

Instructies: Spuit 1 tot 2x per dag rechtstreeks op de tanden en het tandvlees. Voor de beste resultaten is het raadzaam het tandsteen eerst te verwijderen voordat met de behandeling wordt begonnen (noodzakelijk voor oudere dieren).

Belangrijke informatie

Goed schudden voor gebruik. Niet gebruiken in combinatie met andere producten. Niet geschikt voor consumptie (mensen). Vermijd contact met de ogen. Bewaren op een droge plaats en buiten het bereik van kinderen.

Klantervaringen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.