Snel en veilig betalen | 30 dagen retourrecht | Lage verzendkosten | Snelle levering | Levertijd 1 tot 2 werkdagen | DeHuisdiersuper.be

Benches

(24 producten)
Filter
Filter

Waarom een bench?

Als u een pup in huis krijgt is een bench ideaal tijdens de zindelijkheidstraining. Ook is het gemakkelijk als u even weg moet en u niet het risico wil lopen dat de pup tijdens uw afwezigheid dingen in huis stuk maakt. Door er een hondenkussen of hondendeken in te leggen maakt u van iedere bench een lekker plekje waar de pup ongestoord kan slapen. Als er dan ook nog wat hondenspeeltjes in de bench liggen hoeft de pup zich niet te vervelen als u even weg bent.

Een comfortabele bench voor je hond kopen

Een hondenbench creëert voor je huisdier een fijne, rustige plek om even te ontspannen. In de bench hoeft een hond niet rond te lopen of te waken. Hierdoor is het een stressvrij en veilig holletje waar het dier zich terug kan trekken. Daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken, zodat je viervoeter zich comfortabel voelt. Bedenk vooraf waarvoor je de bench wilt gebruiken en stem de maat en benchsoort hierop af.

In welke gevallen is een bench ook erg handig?

Een bench is ook fijn als de hond moet revalideren na bijvoorbeeld een operatie, en zich rustig moet houden. Geef in dat geval de hond ook de beschikking over honden speelgoed, of een lekkere kluif. Mocht u bijvoorbeeld een hond hebben die niet helemaal te vertrouwen is met o.a visite is het ook een optie om de hond zolang even in de bench te doen, dit geeft zowel rust aan de hond als aan de visite.

De juiste bench voor een grote of kleine hond

Tijdens het aanschaffen van een hondenbench is het kiezen van de juiste maat essentieel. De hond moet genoeg ruimte hebben om comfortabel te zijn. Daarom wordt de maat van een bench bepaald door de grote van de hond. Zorg er vooral voor dat de bench niet te klein is. Je hond moet namelijk voor een langere tijd gestrekt kunnen liggen, zich gemakkelijk om kunnen draaien en genoeg ruimte hebben om te staan. 
Meer weten over welke bench geschikt voor een kleine, of juist grote hond? Bekijk dan de tips over benchmaten en kom erachter welke bench het beste past bij jouw hondenras! Of neem contact op met onze klantenservice voor verdere ondersteuning.

Welke bench heb jij nodig?

Een reisbench, autobench of een bench voor thuis. Er zijn verschillende soorten hondenbenches die allemaal hun eigen voordelen en gebruiksmomenten hebben. Welke bench uit ons assortiment past bij jouw situatie?

Metalen Zwarte bench

Zindelijkheidstraining, een rustmoment creëren of je hond laten bijkomen na een operatie? Een bench met metalen spijlen is zeer geschikt voor in huis. Het dier kan zijn omgeving namelijk nog goed zien, maar toch even rusten. Ook is het materiaal stevig, waardoor de zwarte bench lang meegaat. De kunststof schuiflade zorgt er daarnaast voor dat de bench gemakkelijk schoon te maken is. Extra handig voor een pup!

Reisbench

Een reisbench is, zoals de naam al zegt, perfect om jouw hond mee op reis te nemen. De bench is lichtgewicht, waardoor het vervoeren gemakkelijk is. Met een reisbench kun je jouw hond bijvoorbeeld veilig meenemen in het openbaar vervoer of naar een drukke omgeving. Heb je de bench niet meer nodig? Door de bench op te vouwen, berg je deze gemakkelijk op.

Autobench

Ga je een dagje naar het bos? Wandelen op het strand? Of bij familie op bezoek? Je neemt natuurlijk graag jouw trouwe viervoeter mee op pad. Een autobench zorgt ervoor dat je een hond goed kunt vervoeren en voorkomt dat het dier door de auto gaat lopen. Ook is de autobench compact, wat de veiligheid waarborgt.

  

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl