Veel gezocht
  1. Clicksysteem
  2. Puppy
Prijs
  1. -

Snel en veilig betalen | 30 dagen retourrecht | Lage verzendkosten | Snelle levering | Levertijd 1 tot 2 werkdagen | DeHuisdiersuper.be

Nylon halsbanden

Deze nylon halsbanden hebben wij in veel kleuren en prints in ons assortiment. De halsband is verstelbaar en voorzien van een handige en praktische snelsluiting met extra veiligheidsknop. De extra veiligheidsknop zorgt ervoor dat de halsband niet onverwachts kan open gaan. Bijpassende hondenriemen zijn vaak optioneel leverbaar.

Het voordeel van een nylon halsband is dat als uw hond vaak zwemt de halsband snel droogt. Bent u op zoek naar een lederen halsband? Kijk dan snel verder op onze site of neem contact op met onze klantenservice.


Nylon halsband tips

Een aanrader is om aan de nylon halsband van de hond een adreskokertje met u gegevens te bevestigen, dit verhoogt de kans dat de hond, als hij een keer weg loopt sneller herenigd kan worden met de baas.

Voor een uitgebreide uitleg verwijzen wij u graag naar onze tippagina Welke halsband is geschikt voor mijn hond?


Komt u er niet uit, neemt u dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder!

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl