Een benchmat voor je hond

In een bench kan een hond zich even terugtrekken en goed tot rust komen. Net zoals mensen zoeken ook honden comfort wanneer ze even willen opladen. Daarom is een comfortabele benchmat essentieel voor een uitgeruste en tevreden hondensnuit. Ontdek de mogelijkheden!

 

Het belang van een comfortabele benchmat

Een benchmat is ideaal voor je hond. Wanneer hij toe is aan een dutje, kan hij zich veilig terugtrekken in zijn eigen holletje. Om je hond de comfort te bieden die hij nodig heeft, moet een benchmat fijn en comfortabel aanvoelen. Daarom hebben wij enkel superzachte benchmatten in ons assortiment. Een benchmat is immers een soort matras voor je hond. En die moet natuurlijk lekker liggen, want een goed uitgeruste hond, betekent een fysiek en mentaal sterke viervoeter!

 

 

Een hondenkleed in de bench

Gebruik je de bench vooral buitenshuis en neem je hem dus regelmatig mee? Dan is een hondenkleed in de bench wellicht handiger. Een benchkleed vouw je gemakkelijk op, waardoor deze doorgaans niet in de weg ligt. Ook is een hondenkleed gemakkelijk te wassen en is het een multifunctioneel product. Naast dat je het kleed in de bench kunt leggen, kun je het hondenkleed ook gebruiken tijdens vakanties, in de tuin of gewoon in de huiskamer.

 

Anti-slipmat in de auto

Gebruik je een bench vaak om je hond in te vervoeren? Dan is het een veilige beslissing om te kiezen voor een anti-slipmat. Hierdoor heeft je hond meer grip tijdens het rijden. Onze benchmatten met anti-slip zijn nog steeds comfortabel voor je hond. Maar toch verhoogt het de veiligheid tijdens een autoritje voor je hond aanzienlijk!