Snel en veilig betalen | 30 dagen retourrecht | Lage verzendkosten | Snelle levering | Levertijd 1 tot 2 werkdagen | DeHuisdiersuper.be

Hondenmand

(31 producten)
Filter
Filter

Hondenmand is een echte musthave!

Niks is zo leuk als je hond lekker weg zien dromen in een heerlijke hondenmand. De meeste honden zijn er gek op en vinden het lekker ontspannend om even een paar uurtjes per dag weg te dromen in een hondenmand. In ons assortiment vind je verschillende groottes/maten en kleuren. Tevens zijn er hondenmanden met rits en zonder rits beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor de Doggy Bagg Teddy X-Treme: een hondenmand met antislip en eenvoudig te reinigen vanwege de sterke nylon buitenhoes. 


Welk hondenmand is geschikt

Vraag jezelf altijd af waarvoor je de hondenmand wilt gebruiken. Is het een tijdelijk iets of moet het midden in de kamer liggen en bij de meubels passen. Honden vinden het vaak fijn als er een goede stevige rand om de hondenmand zit. De reden hiervoor is dat zij graag hun kop er op leggen zodat ze alles goed kunnen blijven overzien. Ook vinden ze het vaak heerlijk om tegen de rand aan te leunen. Kijk om de maat te bepalen goed naar de voorkeur van de hond: Houdt hij ervan om helemaal opgerold te liggen of juist uitgestrekt?

 

De materialen van een hondenmand

Voor een pup adviseren wij altijd een makkelijk uitwasbare stof te kiezen. Geef ook niet teveel uit aan het eerste hondenmandje omdat een pup soms nog in het mandje plast of aan de randen begint te knagen. Een extra inlegkleedje die je makkelijk kunt uitwassen is een echte aanrader. Kijk bij de keuze van de stof ook goed naar je hond. Heeft hij het snel warm, of juist altijd koud? Voor honden die het snel warm hebben is een canvas of polyester bovenkant ideaal. Honden die het vaak koud hebben zijn meer gebaat bij een hondenmand van kunstbont of teddy. Naast hondenmanden bieden we ook hondenkussens aan.

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl