Snel en veilig betalen | 30 dagen retourrecht | Lage verzendkosten | Snelle levering | Levertijd 1 tot 2 werkdagen | DeHuisdiersuper.be

Flexi rollijnen van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar Flexi rollijnen voor uw hond? Maak gebruik van de Flexi Vario, of kies voor een van de andere modellen. U heeft online een uitgebreide keuze, tevens uit een groot aantal accessoires. Zorg er met de Flexi rollijnen voor dat u uw hond eenvoudig aan de lijn kunt houden, of u uw viervoeter bijvoorbeeld in het park wat meer ruimte kunt geven. De Flexi rollijnen zijn gemaakt van uitstekende materialen en u merkt dat het merk een jarenlange ervaring heeft met het aanlijnen van honden. Flexi-lijnen hangen namelijk niet door, omdat ze altijd onder lichte spanning staan. Met behulp van het remsysteem kan de hondengeleider de lengte van de vrije uitloop beperken. De Flexi rollijnen zijn gemaakt van het beste materiaal, en staan garant voor een zeer lange levensduur.


Voor iedere hond een Flexi rollijn

Bij een gewone hondenriem is de uitloop voor de hond niet langer dan maximaal 2 meter. De Flexi rollijn is er vanaf 3 meter tot maximaal 8 meter uitloop.Voor iedere hond hebben wij de juiste Flexi lijn in ons assortiment. Van honden met een maximaal gewicht tot 8 kg tot honden met een gewicht van 60kg, er is altijd een geschikte Flexi rollijn verkrijgbaar. Flexi-lijnen bieden iedere hond aangelijnde uitloopvrijheid en bevorderen daardoor gezondheid en levensvreugde.


Rollijnen en accessoires van Flexi

Naast de Flexi rollijnen bieden we u graag een uitgebreid assortiment aan accessoires. Maak bijvoorbeeld gebruik van een Flexi Duo Belt om uw twee honden samen uit te laten, of kies voor de Flexi Multi Box om wat lekkers voor onderweg mee te nemen. Heeft u al een van de Flexi rollijnen en zoekt u naar een nieuw exemplaar of naar handige accessoires? Kijk ook eens naar onze andere sliplijnen en bijvoorbeeld de diverse accessoires. Bestel zowel de Flexi rollijnen als andere producten online, dan zorgen wij voor een vlotte bezorging.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl