Prijs
  1. -
Inhoud
  1. 6kg.
  2. 11,4kg.

Snel en veilig betalen | 30 dagen retourrecht | Lage verzendkosten | Snelle levering | Levertijd 1 tot 2 werkdagen | DeHuisdiersuper.be

Wat is Orijen hondenvoeding?

Honden zijn van origine jagers die het beste functioneren op een maaltijd van de hele prooi. Dit is de basis van de nieuwe Orijen Whole Prey lijn. Biologically AppropriatedTMis gebaseerd op de natuurlijke voeding welke laag glychemisch is en bestaat uit een variatie van vers vlees en verse vis en wat tot op heden ongeëvenaard is door welk ander diervoeder dan ook.


Orijen hondenvoeding wordt bereid in de gecertificeerde en bekroonde keukens in Canada met de beste en meest verse ingrediënten.


Wat houdt de term Whole Prey in?

Van Chihuahua tot Deense dog, alle hondenrassen hebben hetzelfde DNA en delen één enkele evolutionaire oorsprong – de grijze wolf. Het is dus geen verrassing dat de moderne hondenrassen, niet alleen in staat zijn tot het eten van het voedsel van hun voorouders, maar dit eigenlijk nodig hebben voor top conditie en gezondheid. Moeder natuur zorgt voor een goede balans doordat alle delen van vis, gevogelte, of wild perfect aansluiten op de voedingsbehoefte van de hond.

Orijen Whole Prey maakt daarom ook gebruik van alle delen van het prooidier zoals spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot.


Wat is de samenstelling van Orijen hondenvoer?

Orijen biologically appropriatedTM hondenvoeding bestaat in de regel uit volgende samenstelling:

- minstens 80% spiervlees: Door deze ongeëvenaarde hoeveelheden vlees in de hondenvoeding voorziet Orijen in alle aminozuren in zijn natuurlijke vorm zonder synthetische toevoegingen.

- Vers lever en groene pens (15%): vers lever en groene pens zorgen voor een rijke natuurlijke bron van vitamine en mineralen. Dit beperkt enorm het gebruik van synthetische toevoegingen.

- Eetbaar bot (5%): Vers merg- en kraakbeen leveren calcium, fosfor, glucosamine en chrondroitine in zij 100% natuurlijke vorm. Dus ZONDER toevoegingen.


Wat betekent BAFRINO?

BAFRINO is een afkorting voor de volgende woorden : Biologically ApporpriatedTM, Fresh ingredients (verse ingredienten) en Never outsourced (nooit door anderen bereid. hieronder en korte toelichting op deze termen:

- BA | Biologically AppropriateTM: Een nieuwe klasse voeding rijk aan vlees en vis welke gelijk is aan de voeding waar honden voor geëvolueerd zijn om te eten.

- FRI | Fresh Ingredients: Scharrelkippen- en kalkoenvlees, scharrelkippeneieren, vlees van scharrel runderen, in het wild gevangen vis, en zongerijpte groenten en fruit ; Alles wordt dagelijks vers aangeleverd in de gecertificeerde en bekroonde keukens van Orijen hondenvoeding

- NO | Never Outsourced: Orijen hondenvoeding wordt uitsluitend in eigen keukens bereid waar ieder detail van de bereiding zorgvuldig wordt gecontroleerd.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl