Voerbakken
  1. Anti-Schrokbak
  2. Voerton
Prijs
  1. -

Snel en veilig betalen | 30 dagen retourrecht | Lage verzendkosten | Snelle levering | Levertijd 1 tot 2 werkdagen | DeHuisdiersuper.be

Voerbakken

(49 producten)
Filter
  1. 1
  2. 2
Pagina 1 van 2 Alles tonen
Filter
  1. 1
  2. 2
Pagina 1 van 2 Alles tonen

Hondenvoerbak: een belangrijke keuze

Rammel met een zak brokken en een hond staat al naast je: het is tijd om te eten! Het voeren van een hond is een vaste routine voor zowel het dier, als voor zijn baasje. Maar wist je dat het kiezen van de juiste voerbak minstens zo belangrijk is voor de gezondheid van je hongerige viervoeter? De juiste water- en voerbak versterkt de gezondheid van je hond, laat hem minder knoeien en zorgt ervoor dat hij comfortabel zijn maaltijd eet.

De ideale water-en voerbak voor je hond: 

1. De juiste maat: 

Heb je een kleine Chihuahua, of een grote Berner Sennenhond? Dan zal de voedingsbehoefte verschillen. Een te grote bak kan zorgen voor gulzig eten of werpt overgewicht in de hand. Kies daarom een passende maat. Dit doe je door te kijken naar de grootte van jouw hond:

VoerbakSchouderhoogteVoorbeeld
Kleintot ongeveer 25 cmChihuahua
Middelkleintot ongeveer 35 cmMalteser
Mediumtot ongeveer 45 cmBeagle
Groottot ongeveer 55 cmBordercollie
Extra groottot 65 cm of groterLabrador

2. Denk na over de hoogte

Een hogere voerbak zorgt ervoor dat je hond rechtop kan staan, wat beter is voor de rug en de nek van het dier. Ook zal het voor minder troep zorgen, want de hond kan niet met zijn pootjes in de bak gaan staan en door de hoogte knoeit hij minder. Let wel op: zet de bak niet té hoog, want dit kan zorgen voor maagproblemen.

3. Kijk naar het eetgedrag

Is de voerbak al leeg voordat jij je hebt omgedraaid? Dan eet je hond waarschijnlijk te gulzig en is een interactieve voerbak een goede keuze. Door een schrokbak moet je hond meer moeite doen voor zijn voedsel en eet hij rustiger. Dit vermindert darmproblemen en overgewicht.

 

4. Wanneer gebruik je de voerbak

Heb je een bak nodig om mee op reis te nemen? Of wil je dat je hond een automatische toestroom van brokjes of water krijgt? Als je veel van huis bent, is een voederautomaat een uitkomst. Onderweg is een opvouwbaar eetbakje handig, maar thuis creëer je waarschijnlijk liever een vast hoekje. Zo voldoe je aan de behoeften van jouw hond! Denk na over het voedermoment bij het uitkiezen van het juiste eetgerei voor je hond.

Ben je er nog niet helemaal uit? Twijfel niet en neem contact met ons op!

Dorstlesser: drinkfles voor je hond

Maak je graag lange wandelingen met je trouwe viervoeter? Of wil je bij warm weer een waterbakje mee? In dat geval is een drinkfles voor je hond onmisbaar! In onze shop staan verschillende drinkflessen voor honden. Kies bijvoorbeeld voor een duofles voor het meenemen van zowel water als snacks, of een bidon met een uitklapbaar drinkbakje. Wil je dat het water koel en vers blijft? Dan is een RVS drinkfles voor je hond een goede keuze.

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl