Prijs
  1. -

anti-schrokbak, antischrokbakken, anti-schrokbakken, anti schrok bak, antischrokbak

Anti-Schrokbak voor je hond

Schrokt jouw hond ook zijn etensbak in een paar seconde leeg? Dan zijn de anti-schrokbakken een uitkomst. Een anti-schrokbak zorgt ervoor dat je hond kleinere hapjes moet nemen waardoor het voedsel gelijkmatiger zijn maag binnen komt. Hierdoor verklein je kans tot overgeven of zelfs maagtorsie. Daarbij is het voor een hond ook een uitdaging zijn eten uit een anti-schrokbak te halen.

Welke anti-schrokbak is geschikt voor mijn hond?

Vind je het lastig om een keuze te maken? Kijk goed naar de grootte van je hond en de omvang van zijn snuit. Daarbij is het belangrijk dat de inhoud van de bak voldoende is voor zijn gehele maaltijd. Mocht je toch nog twijfelen dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze anti-schrokbak voor jouw hond.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl