Snel en veilig betalen | 30 dagen retourrecht | Lage verzendkosten | Snelle levering | Levertijd 1 tot 2 werkdagen | DeHuisdiersuper.be

Transportboxen

(39 producten)
Filter
  1. 1
  2. 2
Pagina 1 van 2 Alles tonen
Filter
  1. 1
  2. 2
Pagina 1 van 2 Alles tonen

Welke transportbox is het meest geschikt?

Om te bepalen welke transportbox het meest geschikt is in jouw geval moet je eerst kijken voor welk doel je deze wilt gebruiken. Is het bijvoorbeeld om even naar de dierenarts te gaan, of echt om mee te nemen in het vliegtuig. In het geval van een vliegtuigreis dient de box bijvoorbeeld IATA gekeurd te zijn. Zonder deze keuring wordt de transportbox vaak geweigerd door de luchtvaartmaatschappijen.


Welke soort transportbox is genoeg voor een dierenarts bezoekje?

Zoek je een transportbox om je hond mee te vervoeren voor bijvoorbeeld een dierenarts bezoekje , dan is onze Gulliver- , Houston of Voyageserie vaak voldoende. Let bij de keuze van de juiste maat ook op het maximale draaggewicht van de transportbox zelf.


Ik zoek een autobench, welke is het meest geschikt?

Een autobench bestaat in vele soorten en maten als ook in verschillende prijsklasses. De traditionele hondenbench is van origine eigenlijk niet ontwikkeld als autobench. Hoewel veel mensen de bench toch als autobench gebruiken, biedt deze bij een ongeluk weinig tot geen bescherming. Voor deze doeleinden zijn bijvoorbeeld de autobench van Proline speciaal ontwikkeld. Deze zijn als enige TÜV gekeurd en het high tech aluminium frame zorgt voor optimale bescherming.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl