IATA Transportboxen - Geschikt voor reizen per: vliegtuig, trein, auto, boot, vrachtwagen

Waarom een IATA transportbox?

Als je met je hond op reis wilt in het vliegtuig is een van de vereisten dat de gebruikte transportbox IATA gekeurd is. Deze keuring geeft aan dat de transportbox door de IATA is goedgekeurd en dus door luchtvaartmaatschappijen wordt geaccepteerd. Boxen zonder dit IATA keurmerk worden vaak geweigerd.


Hoe de reis met je hond voor te bereiden?

Reizen met je hond naar bijvoorbeeld een ver land is een hele onderneming. Buiten het medische verhaal (inentingen en/of keuringen) is het ook erg belangrijk dat je het transport zelf goed voorbereidt. Behalve de juiste transportbox te kiezen is het ook erg belangrijk dat je je goed laat informeren over de regels van de luchtvaartmaatschappij en het land van aankomt. Niets is namelijk zo vervelend dan dat u op plaats van bestemming in één keer verrast wordt. Ook kun je even contact opnemen met de dierenarts om zo te kunnen overleggen wat het beste is in jou specifieke situatie.

Hoeft de transportbox niet per se IATA gekeurd te zijn, kijk dan ook eens naar onze andere transportboxen en draagtassen. Voor speciale boxen voor in de auto adviseren wij de speciaal ontwikkelde autobench van Pro-Line.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl