Hondenhok Sven Voldux

Afmeting: 201x113x110cm

Het hondenhok Sven is een mooi en robuust hondenhok dat op Nederlandse bodem door vakmannen is gemaakt van onderhoudsvrije materialen. Het frame van het hondenhok is gemaakt van geïmpregneerd hout. De... Toon meer
989,00

6-10 werkdagen

Zet op verlanglijst
  • Lage verzendkosten. Voor maar €4.95 wordt uw bestelling aan huis geleverd.
  • Snelle levering en 30 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!
  • Behulpzaam en deskundig advies
  • Klanten geven ons een 8,9

Beschrijving

Hondenhok Sven Voldux
- Afmeting: 201x113x110cm
- Wordt gemonteerd geleverd

Het hondenhok Sven is een mooi en robuust hondenhok dat op Nederlandse bodem door vakmannen is gemaakt van onderhoudsvrije materialen. Het frame van het hondenhok is gemaakt van geïmpregneerd hout. Deze houtsoort is behandeld waardoor er geen jaarlijkse onderhoud nodig is en het hondenverblijf een levensduur biedt van 10 tot 15 jaar. Voor de afwerking van het hondenhok is gekozen voor zwarte potdekseldelen in combinatie met Douglas hout. 

Het grote binnenhok biedt je hond beschutting en een veilig plekje. Is het lekker weer? Dan kan je hond heerlijk genieten op de ruime veranda.

De ruime toegangsdeur naar het binnenhok zorgt ervoor dat je het verblijf makkelijk kan schoonmaken. De raampjes zorgen voor het nodige daglicht.

Hondenhok Sven is onderhoudsvrij en biedt een levensduur van wel 10 tot 15 jaar.

Specificaties

  • Ruim hondenhok met veranda
  • Gemaakt met geimpregneerd hout
  • Geheel onderhoudsvrij
  • Dak bedekt met dakleer
  • Wordt gemonteerd geleverd
  • 2 jaar garantie

Belangrijke informatie

Dit hondenhok wordt gemonteerd geleverd. Het hondenhok wordt geleverd door een aparte koerierdienst van Voldux. Voldux neemt hiervoor contact met u op en zal zorg dragen voor een levering binnen 6 werkdagen. Dit geldt voor zowel Nederland als Belgie. Op moment van levering is het noodzaak dat er hulp aanwezig is. Door het gewicht van het hondenhok kan het hok niet alleen door de koerier verplaatst worden. Het hondenhok wordt verplaatst middels karretjes en indien er naar de exacte plek gereden kan worden zonder obstakels en over een verharde weg zal de koerier hierbij ondersteunen.

Klantervaringen

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


April 11, 2022 09:20

Mooi stevig hok

Goede kwaliteit en echt heel stevig. Mooi model en staat goed in onze tuin.