Hondenkennel Hooiberg Lize Voldux

Afmeting: 392x150x235cm

De hondenkennel Hooiberg Lize bestaat uit twee gedeeltes; een kennel gedeelte én een nachthok. Het honden nachthok heeft een buiten afmeting van 150 x 150 cm en is opgebouwd op een houten frame v... Toon meer
2.399,00

6-10 werkdagen

Zet op verlanglijst
 • Lage verzendkosten. Voor maar €4.95 wordt uw bestelling aan huis geleverd.
 • Snelle levering en 30 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!
 • Behulpzaam en deskundig advies
 • Klanten geven ons een 8,9

Beschrijving

Hondenkennel Hooiberg Lize Voldux
- Afmeting: 392x150x235cm

De hondenkennel Hooiberg Lize bestaat uit twee gedeeltes; een kennel gedeelte én een nachthok. Het honden nachthok heeft een buiten afmeting van 150 x 150 cm en is opgebouwd op een houten frame van geïmpregneerd hout. Dit houten frame loopt door tot boven het met dakleer bekleden dak waardoor de look van een prachtige hooiberg ontstaat. Dit nachthok is afgewerkt met het rabatdelen welke zorgen voor comfort en bescherming op koudere dagen. Het nachthok is eenvoudig te betreden door middel van de grote toegangsdeur aan de voorzijde. Zo heeft u altijd optimale toegang tot het gehele nachtverblijf.

Het nachthok staat in directe verbinding met de aangrenzende hondenkennel, welke uw hond eenvoudig kan bereiken via de vrije doorgang. De hondenkennel is voorzien van een houten frame en is afgewerkt met behandelde rabatdelen. De kennel heeft een ruim grondoppervlakte en is voorzien van een groot ijzeren kennelpaneel aan de voorzijde waardoor er meer licht in de kennel valt. Dit paneel beschikt tevens over een deur waardoor uw viervoeter ook via de kennel het verblijf kan betreden. Het schuine dak is voorzien van zwart dakleer en zorgt voor een optimale afwatering op de kennel.

Het hondenhok is onderhoudsvrij en heeft een zeer lange levensduur. 

Specificaties

 • Zeer ruim hondenhok
 • De looks van een hooiberg
 • Veel beschutting
 • Gemaakt met geimpregneerd hout en betonplex
 • Geheel onderhoudsvrij
 • Dak bedekt met dakleer
 • 2 jaar garantie

Belangrijke informatie

Dit hondenhok wordt deels gemonteerd geleverd. Dit houd in dat het hok in panelen wordt geleverd en het dak reeds gemonteerd is. Uiteraard wordt u ook voorzien van de juiste bevestigingsmaterialen, zodat het afmonteren eenvoudig is. Het hok wordt geleverd door een aparte koerierdienst van Voldux. Voldux neemt hiervoor contact met u op en zal zorg dragen voor een levering binnen 6 werkdagen. Dit geldt voor zowel Nederland als Belgie. Op moment van levering is het noodzaak dat er hulp aanwezig is. Door het gewicht van het hok kan het hok niet alleen door de koerier verplaatst worden. Het hok wordt verplaatst middels karretjes en indien er naar de exacte plek gereden kan worden zonder obstakels en over een verharde weg zal de koerier hierbij ondersteunen.

Klantervaringen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.