Katten

Krabpaal XXL Extreme- Geschikt voor zware en grote katten

Extra scherp geprijsd!

Alles voor de kat bij De Huisdiersuper.nl

Dé online kattenspecialist!

Alle producten die je op onze online dierenwinkel website kunt vinden zijn zorgvuldig uitgekozen op kwaliteit en duurzaamheid. Daarbij stellen wij het welzijn van de kat voorop en willen wij jou graag adviseren bij het hebben van katten als huisdier. 

Katten zijn leuke gezelschapsdieren maar hebben uiteraard wel de nodige verzorging nodig. Ook hebben katten bepaalde eigenschappen waarbij men rekening dient te houden bij de aanschaf. Katten houden er namelijk van hun nagels ergens in te zetten. Wij bieden dan ook een ruim assortiment krabpalen en krabplanken om de kat in die behoefte te voorzien. Denk aan krabpalen voor grote katten zoals de krabpaal Maine Coon, maar ook aan kittens. 

Behalve krabben kan jouw kat of kit ook heerlijk wegdromen in een krabpaal. Op zoek naar een kattenmand of kussen voor in huis? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Leuke, frisse printjes geschikt voor ieder interieur. 

Naast een lekkere rust- en krabplek vinden katten het ook heerlijk om te spelen. Leuke speelhengels, balletjes, muisjes of tunnels waar ze zich met alle hartenlust op uit kunnen leven. Ook kan dit voor leuke interactie met het baasje zorgen.

Vele katten doen hun behoefte buiten middels een kattenluik zoals de Staywell maar heb je nu echt een binnenkat, dan heb je ook een kattenbak en kattengrit nodig. Controleer je kat of kitten ook met regelmaat vlooien, teken of wondjes. Dit in combinatie met een goede voeding kan je de nodige bezoeken aan de dierenarts voorkomen.