Alle kattenbenodigdheden tegen lage prijzen. Wij bieden betaalbare kwaliteitsproducten voor uw kat of kitten. Bestel snel op Huisdiersuper.be

Voer

(34 producten)
Filter
  1. 1
  2. 2
Pagina 1 van 2 Alles tonen
Filter
  1. 1
  2. 2
Pagina 1 van 2 Alles tonen

Eenvoudig kattenvoer bestellen

Kattenvoer heb je dagelijks nodig. Je kunt het beste extra kattenvoer op voorraad hebben, voor het geval je het een keer vergeet te kopen. En wat is er nou makkelijker dan kattenvoer online bestellen? Op onze website kun je verschillende soorten voer vergelijken. Het wordt binnen 1 tot 2 dagen geleverd, ook op zaterdag. Dus mocht je een keer zonder brokjes komen te zitten, dan heb je het binnen de kortste keren in huis.

Kattenvoer voor kittens

Een kitten groeit snel en heeft daardoor behoefte aan veel energie en voedingsstoffen. Daarnaast is het gebit nog in ontwikkeling, dus grote of harde brokjes kunnen problemen opleveren. Daarom moet je speciale kittenvoeding kopen. Dan weet je zeker dat je katje de juiste voeding krijgt: gezond én afgestemd op zijn of haar leeftijd. Koop bijvoorbeeld de Profine Kitten Chicken of de Pure Life Kitten, dan zit je in elk geval goed.

Kattenvoer voor volwassen katten

Voor volgroeide katten hebben wij een groot assortiment kattenvoer. Ons aanbod varieert van klassieke brokjes tot luxe vlees- en visgerechten. Dus zelfs als jouw kat een fijnproever is, vind je vast iets wat hij lekker vindt. Bijvoorbeeld kip, gevogelte, lam of vis. Geniet jouw kat iets teveel van zijn kattenvoer? Zet hem op dieet met de Profine Kat Light Turkey. Deze natuurlijke kattenvoeding is speciaal ontwikkeld voor katten met overgewicht.

Kattenvoer aanbieding

Bij de Huisdiersuper hoef je niet te wachten op een kattenvoer aanbieding. Al onze producten zijn scherp geprijsd, zodat je nooit teveel betaalt. Wil je extra besparen op dierenvoeding? Dan raden we aan om grote verpakkingen te kopen, die zijn in verhouding goedkoper. Extra tip: alle bestellingen boven de €49 worden gratis verzonden. En het scheelt meteen een hoop gesjouw vanaf de supermarkt!