Prijs
  1. -
Inhoud
  1. 2kg.
  2. 4kg.
  3. 10kg.

Smolke

(17 producten)
Filter
Filter

Smolke kattenvoer

Een tevreden en gezonde kat; welke kattenvriend wil dat nou niet? Het kattenvoer van Smolke staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit. Het kattenvoer is voedzaam, doordat het gevuld is met ingrediënten die bol staan van bruikbare bouwstoffen. Denk hierbij aan natuurlijke antioxidanten, eiwitten en mineralen. Smolke is een alles-in-een gerecht voor je kat; de voeding is namelijk helemaal compleet. Hierdoor ben je verzekerd van een gezond voedingspatroon dat bijdraagt aan een glanzende vacht, sterk gebit en gezond dier!

Smolke kattenvoer kopen

Smolke wil alleen het allerbeste voor jouw kat. De voeding is daarom goed uitgebalanceerd, zodat jouw huisdier een rijk voedingspatroon heeft. Natuurlijk is niet elke poes of kater hetzelfde. Een kitten heeft een andere voedingsbehoefte dan een volwassen of senior kat. Ook is soms het ene dier gevoeliger voor bepaalde ingrediënten dan het andere. Bij De Huisdiersuper kun je daarom verschillend Smolke kattenvoer kopen.
Smolke kitten voer
Smolke volwassen voer
Smolke senior voer

Ons assostiment met Smolke kattenvoer

Maar welke kattenvoer van Smolke moet je dan kopen? Wij zetten het assortiment voor je op een rijtje, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw kat.

Voeding voor kittens: tot 12 maanden

Een kitten heeft veel bouwstoffen nodig om goed te groeien. Deze eiwitrijke samenstelling heeft een optimaal effect op de groei en gezondheid van je kitten. Het draagt positief bij aan het immuunsysteem, een sterk gebit en de spijsvertering van het jonge dier. Bekijk de Smolke kittenvoeding.

Voer voor een volwassen kat

Tussen de 1 en 8 jaar is je kat volwassen. Kip en rijst is goed voor binnen en buitenkatten, doordat het zorgvuldig uitgebalanceerde kattenvoeding is. Daarnaast draagt deze variant bij aan een gezond gebit. Smolke vis en rijst draagt extra bij aan de huid en vacht van het dier.

Eten voor een senior kat

Is jouw kat al iets ouder? Dan is het goed om de voedingsstoffen hierop af te stellen. Vanaf een leeftijd van 8 jaar adviseren wij voeding die extra support biedt voor de gewrichten van het dier, om je kat sterk en vitaal te houden. Lees meer over Smolke Senior.

Speciaal voer voor een gevoelige kat

Wanneer jouw kat een allergie, huid- of vachtprobleem heeft, is het aan de raden om van voeding te wisselen. Ook bij spijsverteringsproblemen kan ander voedsel helpen. Smolke Sensitive is hypoallergeen kattenvoer, speciaal voor de kat die wat extra ondersteuning nodig heeft.

Voeding voor de drachtige poes

Is jouw poes drachtig of zogend? Om de vrouwtjeskat extra te helpen, is het advies om het kittenvoer te geven. Dit zit namelijk boordevol bouwstoffen en wat het immuunsysteem versterkt.