kat katten krabpaal krabpalen

Krabpalen

(67 producten)
Filter
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Pagina 1 van 3 Alles tonen
Filter
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Pagina 1 van 3 Alles tonen

Krabpaal kat

Op zoek naar de perfecte krabpaal voor je kat? De Huisdiersuper verkoopt een grote verscheidenheid aan krabpalen. Erg belangrijk is om goed naar de verschillende functionaliteiten te kijken. Krabpalen verschillen in groottes en vormen en het is belangrijk dat de juiste gekozen wordt. Is jouw kat een echte krabber? Dan adviseren wij een middelgrote krabpaal of een stevige krabplank. Is het meer een klimmer? Dan bieden wij krabpalen voor aan de wand of die tot het plafond reiken.

Juiste krabpaal kopen

Bij het kopen van de juiste kattenkrabpaal dien je goed te kijken naar verschillende factoren

 • De grootte: De juiste grootte voor een krabpaal is erg belangrijk. De kat dient zich volledig te kunnen strekken en de nagels van de kat moeten niet hoger komen dan de bovenkant. Bij ons vind je:
  Kleine krabpalen
  Middelgrote krabpalen
  Grote krabpalen

  Kijk ook goed of het hangmatje, ligplankje of tonnetje op de krabpaal groot genoeg is.

 • Het gewicht van de kat: Er zijn speciale krabpalen voor de zwaardere katten. Denk hierbij aan de Maine Coon. Deze krabpalen hebben vaak extra stabiliteit.

 • Het materiaal: Krabpalen zijn er in verschillende materialen. Denk hierbij aan sisal palen of palen met stof. Sisal zit goed bevestigd aan de paal. Stof daarentegen laat sneller los en is minder bestand tegen scherpe nagels.

 • Extra functionaliteiten: In ons aanbod vind je verschillende basic, luxe en design krabpalen. Zo zijn de luxe krabpalen een waar speelparadijs voor één of meerdere katten.

Goedkope krabpaal

Op zoek naar een goedkope krabpaal? We hebben palen in verschillende prijsklasse. Van de basic tot palen met ligplaatsen, hangmatten en touwen. Een multifunctionele krabpaal is een persoonlijke ruimte voor jouw kat en vermindert de kans op het krabben op meubels.

Als je kat een echte krabber is dan adviseren wij eerder een krabpaal die bestaat uit sisalpalen zonder extra stof. Sisal zit goed bevestigt aan de paal, stof daarentegen laat sneller los en is minder bestand tegen de scherpe nagels van uw kat.

Kortom, hier vind je vele modellen krabpalen, katten meubels, sisal palen, en krabplanken. Ook voor plafond palen en kleine kattenkrabpalen ben je bij ons aan het goede adres! Kijk voor meer informatie ook op onze tippagina over krabpalen.