kat katten krabpaal krabpalen

Grote krabpalen

(24 producten)
Filter
Filter

Het voordeel van een grote krabpaal

Deze grote krabpalen zijn voorzien van diverse mogelijkheden om te krabben aan de sisalpalen. Genoeg keuze om te klimmen te klauteren en te spelen. Ook hebben de grote krabpalen vaak meerdere ligplekken zodat de kat, katten of kittens een fijn plekje hebben om te slapen.

De grote krabpalen zijn ook vaak steviger uitgevoerd dan de kleinere formaten. Deze krabpalen zijn bekleed met hoogwaardige zachte kwaliteit pluche en vaak verkrijgbaar in diverse kleuren.


Zijn deze krabpalen geschikt voor de extra grote en zwaardere katten zoals de Maine Coon ?

Voor de echte grote katten zoals de Maine Coon of de Noorse Boskat kunt u beter kiezen voor de hiervoor speciaal ontwikkelde krabpalen. Ook deze speciale krabpalen voor grotere rassen hebben wij in ons assortiment. Als u niet genoeg plaats heeft om een grote krabpaal te plaatsen kunt u natuurlijk ook kiezen voor een middelgrote krabpaal.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl