kat katten krabpaal krabpalen

Krabpalen zware katten

(25 producten)
Filter
Filter

Krabpalen voor grote of zware katten

Deze hoge kwaliteit krabpalen zijn speciaal ontwikkeld voor de grote en zwaardere rassen zoals de Maine Coon of de Noorse Boskat. Omdat deze krabpalen extra gewicht moeten kunnen dragen zijn ze extra stevig uitgevoerd. De sisalpalen zijn 12 tot 15 cm dik. En deze krabpalen hebben een verzwaarde bodemplaat, hierdoor zijn ze heel stabiel. Ook zijn alle ligplaatsen en ligtonnen veel ruimer als bij bijvoorbeeld de middelgrote krabpalen.

Deze krabpalen zijn bekleed met een extra sterke en dikke kwaliteit pluche, en verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook voor plafond palen, kleine kattenkrabpalen, krabplanken, krabtonnen en kattenspeeltjes ben je bij ons aan het juiste adres!

Als de kat uiteindelijk moe is van het klimmen en spelen kan hij lekker gaan slapen in 1 van onze kattenmanden, kattenkussens of kattenholen. Wij hebben deze in vele uitvoeringen en kleuren, zodat er altijd een match mogelijk is met uw interieur.

Krabpaal Maine Coon kopen

De Huisdiersuper heeft een groot assortiment voor De Maine Coon en andere boskatten. Dit zijn krabpalen met een extra dikke stam met een versterkt platform zodat deze het gewicht van de Maine Coon aankan. Maine Coons is één van de grootste kattensoorten ter wereld. Belangrijk dus om een grote en stevige krabpaal in huis te hebben. Ook om je eigen bank en gordijnen te beschermen. Bekijk bijvoorbeeld de Krabpaal Meine Coon de Luxe Beige. 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl