50% korting op alle kooi toebehoren bij aankoop van een konijnenhok

Krabpalen zware katten

(30 producten)
Filter
Filter

Krabpalen voor grote of zware katten

Deze hoge kwaliteit krabpalen zijn speciaal ontwikkeld voor de grote en zwaardere rassen zoals de Maine Coon of de Noorse Boskat. Omdat deze krabpalen extra gewicht moeten kunnen dragen zijn ze extra stevig uitgevoerd. De sisalpalen zijn 12 tot 15 cm dik. En deze krabpalen hebben een verzwaarde bodemplaat, hierdoor zijn ze heel stabiel. Ook zijn alle ligplaatsen en ligtonnen veel ruimer als bij bijvoorbeeld de middelgrote krabpalen.


Deze krabpalen zijn bekleed met een extra sterke en dikke kwaliteit pluche, en verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook voor plafond palen, kleine kattenkrabpalen, krabplanken, krabtonnen en kattenspeeltjes ben je bij ons aan het juiste adres!


Als de kat uiteindelijk moe is van het klimmen en spelen kan hij lekker gaan slapen in 1 van onze kattenmanden, kattenkussens of kattenholen. Wij hebben deze in vele uitvoeringen en kleuren, zodat er altijd een match mogelijk is met uw interieur .

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl

Beoordeling 0% gebaseerd op 4744 individuele klant beoordelingen