kat katten krabpaal krabpalen

Middelgrote krabpalen

(31 producten)
Filter
Filter

Voor wie is een middelgrote krabpaal geschikt?

De middelgrote krabpalen zijn voor diverse doeleinde geschikt. Heb je één kat die middelmatig actief is dan is een middelgrote krabpaal vaak ideaal. Als je kat meer krabt dan echt klimt en speelt, zijn de kleine krabpalen of een goede krabplank ook prima geschikt. Ook een leuke krabton is een optie.


Kan ik de sisalpalen vervangen ?

Van diverse krabpalen uit onze collectie zijn de sisalpalen los te koop. Dit is heel handig, omdat je dan niet gelijk een hele nieuwe krabpaal hoeft te kopen als er een paal versleten is door intensief krabben. Zit de juiste sisalpaal er niet bij? Bel dan even met onze klantenservice, zij helpen u graag verder!


Is een middelgrote krabpaal een goede keus bij meerdere katten?

Wanneer je kat, katten of kittens graag klimmen, spelen, en zich verstoppen is een grote krabpaal een betere keuze . Hier kunnen ze zich door de vele mogelijkheden die de grote krabpalen bieden, zich heerlijk in uitleven, en als ze moe zijn gaan slapen in een van de hangmatjes of ligtonnen. Let er wel op dat de hangmatjes en ligplekken of ligtonnen groot en stevig genoeg zijn voor meerdere katten.


Zijn de middelgrote krabpalen geschikt voor de zwaardere en extra grote katten?

Voor de extra grote en zwaardere katten raden wij de speciale krabpalen voor zwaardere katten aan.

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl