Alle kattenbenodigdheden tegen lage prijzen. Wij bieden betaalbare kwaliteitsproducten voor uw kat of kitten. Bestel snel op Huisdiersuper.be

Manden-Kussens

(32 producten)
Filter
Filter

Kattenmand en kussen

Kattenmanden zijn er in veel verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. Ze hebben allemaal hetzelfde doel: een heerlijk slaapplaats bieden voor de kat of kitten.

Een goed alternatief voor een mandje is een lekker kattenkussens, hier kan de kat ook lekker languit op chillen. Omdat onze kattenkussens en ligbedden in diverse kleuren verkrijgbaar zijn, is er altijd wel een match met uw interieur.

Radiotorhangmat of vensterbankmand

Is een ligkussen of mand niet genoeg voor uw kat, of is het gewoon een echte koukleum, kijk dan snel naar onze kattenhol Thea. Voor de kat die tijdens het luieren graag “zijn straat” in de gaten houdt is er ook een vensterbankmand, die eenvoudig en op de meest vensterbanken te bevestigen is.

Ook zijn er kattenholen waarin de kat zich kan verschuilen en hij ongestoord kan slapen, en voor de nieuwsgierige katten onder ons zijn er wandhangers verkrijgbaar, zodat de kat van grote hoogte zijn personeel in de gaten kan houden.


Luxe kattensofa of kattenbank

Voor de echte diva’s onder de katten hebben wij ook luxe sofa’s en banken in onze collectie. Als de kat dan weer uitgeslapen is, kan hij zich weer uitleven op 1 van onze krabpalen.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl