Prijs
  1. -

Alle kattenbenodigdheden tegen lage prijzen. Wij bieden betaalbare kwaliteitsproducten voor uw kat of kitten. Bestel snel op Huisdiersuper.be

Spelen

(70 producten)
Filter
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina 1 van 3 Alles tonen
Filter
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina 1 van 3 Alles tonen

Kattenspeelgoed

Kattenspeelgoed is voor elke kat onmisbaar. Een kat is een jager, en spelen is voor de kat een vorm van jagen.Alle katten zijn van nature dagelijks geestelijk en lichamelijk bezig met het vangen van een prooi. Bij katten die veel in huis gehouden worden zijn de uitdagingen van het jagen nauwelijks aanwezig, om het voor deze katten binnen leuk en uitdagend te houden bieden we speelgoed aan.

Waar moet ik rekening mee houden met het kiezen van speelgoed voor de kat?

Iedere kat is anders, ze hebben allemaal hun voorkeur wat spelen betreft. Er zijn twee groepen speelgoed:

Speelgoed waar de kat alleen mee speelt

Katten speelgoed met ritsels en belletjes, balletjes of opwindmuisjes van sisal met een uitdagend veertje of staartje zal het jachtinstinct van iedere kat activeren. De kattentunnels zijn ook erg geschikt als speelgoed voor de kat, deze kattentunnels zijn ook verkrijgbaar met een kraak effect en bezorgen elke kat of kitten veel plezier. Ook hebben wij talloze kattenspeeltjes die d.m.v elastiek aan de krabpaal bevestigd kunnen worden voor eindeloos speelplezier.

Speelgoed waar kat en baas samen mee spelen

Dit zijn bijvoorbeeld de speelhengel Fox, kriebelstok en de speelhandschoen Till. Deze kattenspeeltjes staan garant voor vele uurtjes speelplezier tussen baas en kat.

TIP Catnip spray

Met deze catnip spray krijgt u elke poes of kat in beweging. Spuit de catnip spray op de krabpaalkrabton, krabplank, kattenspeelgoed, of kattentunnel en u zult zien dat uw kat de aantrekkingskracht van deze geur niet kan weerstaan.
De catnip spray niet in de kattenbak sprayen.

Als de kat moe en voldaan is van het spelen kan hij daarna lekker gaan slapen in 1 van onze kattenmanden of kattenkussens. Wij hebben deze in allerlei uitvoeringen en kleuren in ons assortiment.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl