Prijs
  1. -

Broedmachine

Een broedmachine is een apparaat waarmee eieren kunnen worden uitgebroed in een gecontroleerde omgeving. Deze methode is uiterst effectief voor in het bijzonder kippeneieren. Broedmachines zijn er in diverse uitvoeringen. Het verschil in de broedmachines zit hem vaak in:

  • De capaciteit: hoeveel eieren kan je er in kwijt?
  • Automatisch of niet: ook bestaat er een tussenvorm, de zogenaamd half automaat. Deze zorgt ervoor dat je de broedmachine niet hoeft te openen om de eieren om te draaien waardoor de temperatuur en vochtigheidsgraad stabieler blijft
  • Extra opties zoals een automatische kalender of  vochtigheids- en temperatuuralarm

Enkele voorbeelden van onze broedmachines:

  • De eenvoudigste is de Broedmachine Mini, deze is geschikt voor maximaal 16 kippeneieren. Deze broedmachine heeft een thermostaat waardoor de temperatuur constant blijft maar dient wel geopend te worden als je de eieren wilt draaien.
  • Broedmachine Maxi is geschikt voor maximaal 24 kippeneieren, heeft een luchtvochtigheid bassin en een elektronische thermostaat.
  • Broedmachine Big is geschikt voor maximaal 54 kippeneieren en heeft een luchtvochtigheid bassin en een elektronische thermostaat. Geavanceerde elektronische apparatuur, goede ventilatie, geruisloos, geen trillingen, laag stroomverbruik, en vooral veilig en betrouwbaar! Optioneel uit te breiden met motor voor Broedmachine Maxi en Big  waardoor de eieren volledig automatisch worden omgedraaid in een cyclus van 24 uur.
  • En als u het echt groot aan wil pakken is er de : Broedmachine Covatutto 162 voor 162 kippeneieren. Deze heeft een kijkvenster, binnenverlichting elektronische thermostaat,  en een digitale thermometer.

De gebruikte materialen van al onze broedmachines zijn van zeer goede kwaliteit! Wil je meer informatie over alle benodigdheden die je nodig hebt nadat de eieren zijn uitgekomen, kijk dan ook eens naar onze opfok armaturen en warmtelampen. Als de eieren zijn uitgebroed dan kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor een geschikt kippenhok. Natuurlijk helpt onze klantenservice je graag verder.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl