Prijs
  1. -

kip kippen kippenhok kippenhokken

 

Kippenhok met ren kopen?

Ben je op zoek naar een kippenhok met ren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan kippenhokken met ren tegen scherpe prijzen. Ook heb je bij ons de mogelijkheid om de kippenhokken te bekijken in onze winkel in Nieuwkuijk. Je kunt dan zelf de kwaliteit en ruimte bekijken, beoordelen  en vergelijken. Zo weet je meteen welk kippenhok geschikt is voor jouw situatie. Alle kippenhokken zijn voorradig en kunnen dan ook direct mee worden genomen. Uiteraard kun je onze kippenhokken met ren ook gemakkelijk online bestellen. De levertijd bedraagt maar 1 à 2 werkdagen en de bezorging is gratis binnen Nederland. Voor de bezorging van onze kippenhokken naar België rekenen wij een kleine vergoeding van €4,95.Lees hier meer

Kippenhok met ren

(25 producten)
Filter
Filter

Waarom een kippenhok met ren?

Het voordeel van een kippenhok met ren is dat de kippen ten alle tijden tegen roofdieren beschermt worden. Je kan hierdoor dus met een gerust hart van huis zonder dat de kippen opgesloten zitten in alleen een binnenhok. Het zorgt er ook voor dat je niet bang hoeft te zijn dat ze ontsnappen of de weg oplopen. Een ander voordeel kan ook zijn dat je tuin niet wordt omgeploegd. Sommige kippenrassen hebben er een handje van te graven en te woelen. Wel moet je er rekening mee houden dat een kippenhok met ren vaak wel iets meer ruimte in beslag neemt.

Wat is het beste voor de kippen?

Kippen zijn echte scharreldieren dus hoe meer ruimte hoe beter. Je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een kippenhok met ren als basis en daar dan ook nog een extra kippenren aan te zetten. Dat is natuurlijk helemaal perfect! Zo hebben ze nog meer ruimte maar kan je ze af en toe ook zonder problemen afsluiten in het hok zonder dat de leefruimte te beperkt wordt. Als je dan even weg kan je ze toch veilig achterlaten!

Beoordeling 9.1% gebaseerd op 4687 individuele klant beoordelingen