Prijs
  1. -
Kleur
  1. Bruin
  2. Wit

kip kippen kippenhok kippenhokken

Kippenhok zonder ren kopen?

Ben je op zoek naar een kippenhok zonder ren omdat je bijvoorbeeld zelf als een kippenren hebt?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment aan kippenhokken zonder ren tegen lage prijzen. Uiteraard waarborgen wij de kwaliteit en zorgen wij ervoor dat de kippenhokken scherp geprijsd zijn. Ook kun je elk kippenhok bekijken in onze winkel in Nieuwkuijk. Je kunt de kippenhokken dan zelf vergelijken en eventueel direct meenemen! Wij kunnen ons voorstellen dat er misschien wel vragen bestaan rond het kopen van een kippenhok zonder ren. Onze winkelmedewerkers en klantenservice staan graag voor je klaar om deze te beantwoorden. Elk kippenhok zonder ren kun je ook gemakkelijk online bestellen. De bezorging is gratis en de levertijd bedraagt maar 1 à 2 werkdagen.  Lees meer

Waarom een kippenhok zonder ren kopen?

Een kippenhok zonder ren koop je alleen als je zelf bijvoorbeeld een grote kippenren gaat bouwen of als de kippen los rond kunnen lopen. De scharrelruimte hebben ze dan al door hun vrije uitloop. Al die ruimte klinkt natuurlijk allemaal wel heel fijn voor de kippen maar toch zijn er dingen om rekening mee te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan roofdieren die makkelijker bij de kippen kunnen komen, je tuin die wellicht lichtelijk omgeploegd wordt, of de poep die ze achterlaten.
Ook zijn er genoeg kippenrassen die kunnen vliegen. Hier dien je dan de omheining goed op aan te passen. Een andere oplossing is om de kippen te laten kortwieken. Het kortwieken van kippen is wel iets wat jaarlijks terugkomt en dus niet eenmalig. Kortom:

  • Heb je de ruimte om kippen los te laten scharrelen?
  • Of wil je zelf graag een kippenren bouwen?

Dan kan een kippenhok zonder ren de dieale optie zijn voor jouw situatie? Twijfel je nog, neem dan eens contact op met onze klantenservice. Zij staan graag voor je klaar1

Wat is het beste voor de kippen zelf?

Kippen zijn echte scharreldieren dus hoe meer ruimte des te beter. Een vrije uitloop of een hele grote kippenren met een los nachthok sluit daarom het beste aan op de wensen van jouw kip. Echter zien de kippen zelf de gevaren niet. Bedenk daarom goed of er bijvoorbeeld roofdieren in de omgeving zijn. Ook kan het verstandig zijn te zorgen dat je een dak over de ren maakt of bijvoorbeeld een omheining met stroom om de tuin. Tref de juiste voorzorgsmaatregelen zodat de kip veilig van zijn ruimte kan genieten en voorzien is van een fijn kippenhok voor de nacht.

Beoordeling 9.1% gebaseerd op 4625 individuele klant beoordelingen