Online legnesten voor scherpe prijzen bestellen

Ben je op zoek naar een kippenlegnest voor je kippen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten legnesten welke als uitbreiding aan je kippenhok gemonteerd kunnen worden of welke opzichzelfstaand gebruikt kunnen worden. Een legnest heeft een positieve werking op het leggen van eieren. Kijk goed naar de afmetingen om te zien of het legnest op jouw kippenhok past.

 

Waarom heeft een kip een legnest nodig?

Een legnest geeft je kip een veilig gevoel. Een goed legnest is aan 3 kanten afgesloten zodat de kippen het echt zien als een geborgen plekje. De grootte van het legnest is afhankelijk van het ras kippen dat je hebt. Voor krielkippen heb je relatief een kleiner legnest nodig dan voor een Brahma. Voor de afmeting van een legnest kan je voor een normale kip ongeveer 30cm x30cm aanhouden. Dan heeft de kip geenoeg ruimte. Heb je meerdere hennen dan heb je ook meerdere legnesten nodig. Hiervoor kan je de verhouding van 1 op 3 aanhouden. Dus voor iedere 3 hennen 1 legnest.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl