Hondenspeelgoed 10% korting

Konijnenhok

(66 producten)
Filter
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina 1 van 3 Alles tonen
Filter
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina 1 van 3 Alles tonen

Konijnenhok kopen

Heb je een konijn of ben je van plan een konijn te nemen? Dan is de aanschaf van een goed konijnenhok erg belangrijk. De Huisdiersuper biedt volop keuze uit verschillende maten, kleuren en indelingen. Er zijn hokken van kunststof en van hout beschikbaar en ook voor een konijnenhok met meerdere verdiepingen kan je bij ons terecht. Wij bieden hokken aan in verschillende prijsklasse. Ben je dus op zoek naar een goedkoop konijnenhok? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Welk konijnenhok moet ik kiezen?

Als u er voor zorgt dat er genoeg ruimte is voor uw konijn dan is de keuze tussen de verschillende konijnenhokken ook erg afhankelijk van uw persoonlijke smaak en van de ruimte waar hij komt te staan. Heeft u hier hulp bij nodig? Dan kan u de konijnenhokken ook in onze winkel komen bekijken of contact opnemen met onze klantenservice. Geef een konijn genoeg ruimte. Het zijn actieve dieren die niet gehele dagen in een hok geplaatst dienen te worden. Erg populair is het konijnenhok Belize met ren.

Konijnenhok buiten of binnen

Het is erg belangrijk om te bepalen of je het hok buiten of binnen plaatst. Wordt het konijnenhok buiten geplaatst dan dien je rekening te houden met verschillende weersinvloeden. Zorg ervoor dat het hok in de zomer niet in de volle zon staat. Zorg ook voor een plek dat het konijn beschermt tegen vocht, tocht en wind.

Haal je het konijnen dagelijks uit het konijnenhok? Of brengt hij vaak veel tijd door in het hok? Als dit laatste het geval is adviseren wij een konijnenhok met ren. Hierdoor kan het konijn zelf kiezen of hij naar buiten gaat of lekker warm binnen in het nachthok blijft zitten. Een andere optie is een konijnenhok zonder ren te kiezen en daar omheen een aparte konijnenren te plaatsen.

Om te bepalen welk konijnenhok geschikt is, is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent. Om die reden hebebn wij verschillende tips geschreven om de keuze voor jouw ideale konijnenhok zo makkelijk mogelijk te maken. Kijk voor meer tips over konijnenhokken op onze speciale tippagina over konijnenhokken of op ons blog met tips over konijnenhokken in de winter.

Het perfect hok voor je konijn bij De Huisdiersuper

Al onze konijnenhokken zijn direct uit voorraad leverbaar. Ook zijn deze te bezichtigen in onze winkel in Nieuwkuijk. Je bent van harte welkom! Bestel je een konijnenhok online voor 15.00 dan krijgt je deze de volgende dag bezorgd!

Beoordeling 9.4% gebaseerd op 4744 individuele klant beoordelingen