Konijnenhokken - konijnenhok

Konijnenhok

(56 producten)
Filter
  1. 1
  2. 2
Pagina 1 van 2 Alles tonen
Filter
  1. 1
  2. 2
Pagina 1 van 2 Alles tonen

Een konijnenhok met ren of een hok zonder ren?

Haalt u het konijnen dagelijks uit het konijnenhok? Of brengt hij vaak veel tijd door in het hok? Als dit laatste het geval is adviseren wij een konijnenhok met ren. Hierdoor kan het konijn zelf kiezen of hij naar buiten gaat of lekker warm binnen in het nachthok blijft zitten. Een andere optie is een konijnenhok zonder ren te kiezen en daar omheen een aparte konijnenren te plaatsen.


Ik zie door de konijnenhokken het bos niet meer: welke moet ik kiezen?

Als u er voor zorgt dat er genoeg ruimte is voor uw konijn dan is de keuze tussen de verschillende konijnenhokken ook erg afhankelijk van uw persoonlijke smaak en van de ruimte waar hij komt te staan. Heeft u hier hulp bij nodig? Dan kan u de konijnenhokken ook in onze winkel komen bekijken of contact opnemen met onze klantenservice.

Tips

Om te bepalen welk konijnenhok geschikt is, is het belangrijk dat je goed geinformeerd bent. Om die reden hebebn wij verschillende tips geschreven om de keuze voor jouw ideale konijnenhok zo makkelijk mogelijk te maken. Kijk voor meer tips over konijnenhokken op onze speciale tippagina over konijnenhokken of op ons blog met tips over konijnenhokken in de winter.

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl

Beoordeling 9.2% gebaseerd op 4731 individuele klant beoordelingen