Konijnenhok buiten

(53 producten)
Filter
  1. 1
  2. 2
Pagina 1 van 2 Alles tonen
Filter
  1. 1
  2. 2
Pagina 1 van 2 Alles tonen

Konijnenhok voor buiten kopen

Voor een ruim assortiment aan stevige konijnenhokken voor buiten bent u op het juiste adres bij De Huisdiersuper. Onze buitenverblijven zijn beschikbaar in verschillende maten, groottes en prijsklasse. Met onze opties is er een buitenhok voor ieder konijn! Onze hardlopers zijn de Avoriaz of Norma. Heeft u een specifieke vraag? Onze klantenservice geeft graag advies op maat en helpt u graag verder!

Buitenhok voor 2 konijnen

Ook voor een groot buitenhok voor twee of meer konijnen kunt u terecht in onze webshop. Onze weer en wintervaste buitenhokken zijn gemaakt van hoge kwaliteit. Konijnenhok Fortuna is ideaal voor meerdere kleine konijnen en ook Evita is een pareltje voor twee of meer konijnen. Bent u op zoek naar een konijnenhok met ren voor buiten dan is Queensland DUO XL met gigantisch veel speelruimte dé oplossing. Let op dat de buitenhokken uit de tocht staan zijn en de bodem van het nachthok goed van de grond staat. Zorg voor een droog en warm onderkomen en let op dat er geen regen naar binnen kan komen.

Konijnenhok voor buiten eenvoudig bestellen

Bent u van plan om een buitenhok voor uw konijn aan te schaffen? De Huisdiersuper heeft leuke aanbiedingen! Tevens verzenden wij gratis bij bestellingen vanaf €39 in heel Nederland en in België voor maar €4,95. De merken die wij leveren zijn uitsluitend van gerenommeerde A merken!