Konijnenhokken - konijnenhok

Konijnenhok met ren

(35 producten)
Filter
  1. 1
  2. 2
Pagina 1 van 2 Alles tonen
Filter
  1. 1
  2. 2
Pagina 1 van 2 Alles tonen

Waarom een konijnenhok met ren?

Brengen je konijnen veel tijd door in hun hok? Dan adviseren wij een konijnenhok met ren. Een konijn kan dan namelijk zelf kiezen of hij naar buiten gaat of lekker warm binnen in het nachthok blijft zitten. Een andere optie is een konijnenhok zonder ren te kiezen en daar omheen een aparte konijnenren te plaatsen.

Maar een konijn kan zich toch uitgraven?

Zet je een konijnenhok met ren bijvoorbeeld op het gras of in het zand, dan bestaat er de mogelijkheid dat de konijnen zich uitgraven. Voordat het konijnenhok in de tuin wordt geplaatst adviseren wij dan ook de plaats te markeren waar het konijnenhok komt te staan. Vervolgens haal je het bovenste gedeelte van het gras eraf of graaf je een paar centimeter diep. Leg hier een gaaswerkje in en leg het gras of zand er weer terug op. Zo blijft je konijn veilig in zijn hok!

Welk konijnenhok met ren is geschikt?

Als je er voor zorgt dat er genoeg ruimte is voor je konijn dan is de keuze tussen de verschillende konijnenhokken met ren ook erg afhankelijk van je persoonlijke smaak en van de ruimte waar hij komt te staan. Heb je hier hulp bij nodig? Dan kan je de hokken ook in onze winkel komen bekijken of contact opnemen met onze klantenservice.


Tips

Kijk voor meer tips over konijnenhokken op onze speciale tippagina over konijnenhokken

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl