Konijnenhokken - konijnenhok

Waarom een konijnenhok zonder ren?

Komt jouw konijn regelmatig uit zijn hok? Dan kan je er voor kiezen om een konijnenhok zonder ren aan te schaffen. Wel adviseren wij bij een konijnenhok zonder ren een aparte konijnenren te plaatsen of een deel van je tuin te omheinen afte zetten. Een konijn wil toch altijd lekker rond kunnen rennen en een buitenren is hier ideaal voor.

Hoe hou ik twee konijnen gescheiden van elkaar?

Wil je bijvoorbeeld twee konijnen apart van elkaar in hetzelfde hok plaatsen, dan zijn er verschillende mogelijkheden in ons assortiment. Sommige konijnenhokken zijn voorzien van een scheidingswand. Hierdoor kunnen ze wel samen in hetzelfde hok, alleen houdt je ze wel gescheiden. Ook de konijnenhokken met scheidingswand zijn beschikbaar als hok met ren of als konijnenhok met een gezamelijke ren.

Welk konijnenhok zonder ren is geschikt?

Als je er voor zorgt dat er genoeg ruimte is voor je konijn dan is de keuze tussen de verschillende konijnenhokken zonder ren ook erg afhankelijk van je persoonlijke smaak en van de ruimte waar hij komt te staan. Heb je hier hulp bij nodig? Dan kan je de hokken ook in onze winkel komen bekijken in Nieuwkuijk of contact opnemen met onze klantenservice.


Tips

Kijk voor meer tips over konijnenhokken op onze speciale tippagina over konijnenhokken

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl