Prijs
  1. -
Kleur
  1. Bruin
  2. Wit

Alle knaagdier benodigdheden tegen lage prijzen. Wij bieden betaalbare kwaliteitsproducten voor uw konijn of knaagdier. Bestel snel op De Huisdiersuper.be

Konijnenren

(32 producten)
Filter
Filter

Konijnenren

Een konijnenren geeft uw konijn net die extra vrijheid die ze nodig heeft. U kunt zowel de konijnenren los plaatsen als ook in combinatie met een konijnenhok. Als u graag de ren samen wil plaatsen met een van onze konijnenhokken kunt u bij twijfel contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen u verder helpen om de perfecte combinatie samen te stellen. Ook zijn er konijnenhokken met ren verkrijgbaar. Hierdoor maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.


Konijnenren VS een afrastering

Konijnenrennen zijn vaak de meeste bekende oplossing om uw konijnen buiten te laten lopen. Een andere optie is het zogeheten konijnennet. Dit is een ruime afrastering waarin uw konijnen vrij kunnen rondlopen. Is uw konijn vaak alleen? Dan adviseren wij voor de traditionele buitenren te gaan omdat deze vaak ook aan de bovenkant kan worden afgesloten met een paneel of afdeknet.


Is een konijnenren echt nodig?

Vanwege de diervriendelijkheid adviseren wij zeker een ren voor uw konijn als u niet in het bezit bent van een konijnenhok met ren eronder. Let wel op dat wanneer het konijn zonder toezicht in de ren verblijft, er wel een afdeknet wordt gebruikt om de bovenkant af te sluiten. Een eventuele vloerhoes voor de ren is ideaal voor wanneer u de ren binnen wilt plaatsen.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl