Prijs
  1. -

Alle knaagdier benodigdheden tegen lage prijzen. Wij bieden betaalbare kwaliteitsproducten voor uw konijn of knaagdier. Bestel snel op De Huisdiersuper.be

Caviakooien

Caviakooien zijn speciaal voor binnen. Ze hebben een kunststof onder bak met daarop een stevig traliewerk. Ze zien er eigenlijk hetzelfde uit als een konijnenkooi, alleen konijnenkooien moeten wat groter zijn omdat het gemiddelde konijn groter is dan een cavia. Deze knaagdierkooien zijn gemakkelijk schoon te maken.


Welke maat is geschikt voor cavia’s?

Voor 1 cavia is een kooi van minimaal 80cm lang, 50cm breed, en 40cm hoog geschikt. Een cavia is niet graag alleen, de voorkeur is daarom ook om 2 cavia’s bij elkaar in 1 kooi te zetten. De maat van de caviakooi moet dan minimaal 100cm lang zijn.


Wat heb je nodig om de kooi compleet te maken?

Om de inrichting van de caviakooi compleet te maken mag een stevige voerbak en drinkflesje niet ontbreken. Een hooiruif is ook onmisbaar, hierdoor blijft het hooi schoon en fris en kan de cavia er niet op plassen. Een cavia is niet erg beweeglijk maar verschuilen in een huisje of tunnel zullen ze geweldig vinden. Veel cavia’s vermaken zich prima met een knager snackbal. Deze bevat een opening waar voer uitkomt zodra de cavia met zijn neus de bal wegduwt. Een snackbal krijgt iedere cavia in beweging.


Wij hebben een groot assortiment aan hooiruifjes, huisjes en speeltjes om elke caviakooi te veranderen in een perfecte huisvesting voor de cavia.


Wat is de beste plaats in huis om een caviakooi te plaatsen?

Het beste is het om de knaagdierkooi op een rustige plaats in huis neer te zetten, Een plaats waar niet steeds langs gelopen wordt. Een cavia is van nature een wat schuw dier. Ook kun je de kooi het beste niet tegen de verwarming zetten, dat is echt te warm.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl