Prijs
  1. -

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Alles voor uw fret, chinchilla of rat bestellen

Zoekt u naar een kooi voor uw fret, chinchilla of rat? Bestel deze eenvoudig online, wij zijn u er graag mee van dienst. Maak gebruik van een degelijke kooi op wieltjes, zodat u deze eenvoudig kunt verplaatsen en u er zowel binnen als buiten mee uit de voeten kunt. De kooi biedt uw huisdier voldoende de ruimte, u kunt eventueel gebruik maken van de kooi toebehoren om deze nog verder in te richten.

Degelijke fret, chinchilla of rattenkooi bestellen

Wilt u een fret- en chinchilla kooi bestellen? Dan kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van ons model Speedy, afhankelijk van de ruimte die u heeft en de grootte die u wenst. Bekijk ook de producten op het gebied van verzorging voor knaagdieren zoals een fret, chinchilla of rat. Bestelt u een kooi of andere producten voor minimaal €29? Dan zorgen we gewoon gratis voor een vlotte bezorging, zodat u er snel voordelig de beschikking over heeft.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl