Konijnenhok Tirol

Afmeting: 100x119x119cm

Veelzijdig en stijlvol konijnenhok, met een echt balkon wat te gebruiken is als hooiruif. Op de begane grond is een geïsoleerd nachthok welke is af te sluiten door middel van stevige schuifdeuren. Bes... Toon meer
van 465,00
voor 325,50

Direct leverbaar

Zet op verlanglijst
 • Lage verzendkosten. Voor maar €4.95 wordt uw bestelling aan huis geleverd.
 • Snelle levering en 30 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!
 • Behulpzaam en deskundig advies
 • Klanten geven ons een 8,9

Beschrijving

Konijnenhok Tirol 100 cm. - Met warmte geïsoleerd dak
- Afmetingen: 119 x 100 x 119 cm.

Veelzijdig en stijlvol konijnenhok, met een echt balkon wat te gebruiken is als hooiruif. Op de begane grond is een geïsoleerd nachthok welke is af te sluiten door middel van stevige schuifdeuren.

Het konijnenhok heeft een waterdicht bitumen dak en een hoogwaardige watervaste vernislaag. Zeer goede en duurzame kwaliteit

Specificaties

 • Geïsoleerd nachthok op begane grond (af te sluiten is d.m.v. schuifdeuren)
 • Balkon fungeert als hooiruif
 • 4 deuren (apart van elkaar te openen)
 • Voorzien van houten lades (met kunststof afwerking voor eenvoudige reiniging)
 • Kunststof poten, in hoogte verstelbaar (bij schuine ondergrond altijd waterpas te stellen)
 • Waterdicht bitumen dak en watervaste vernislaag
 • Geleverd in 2 dozen
 • Inclusief eenvoudige bouwinstructie (snelle montage door uniek plugsysteem)

Belangrijke informatie

Al onze konijnenhokken zijn vervaardigd uit dennenhout, ook wel sparrenhout genoemd. Dit vanwege zijn aangename houteigenschappen en natuurlijke uitstraling. Alle konijnenhokken zijn met de hand gemaakt. Vanwege dit handwerk, en het feit dat hout een natuurlijk materiaal is, is het niet ondenkbaar dat er lichte kleur- of structuurverschillen kunnen optreden. Door weersinvloeden kan het voorkomen dat de kleur zich in verloop van tijd zal ontwikkelen. Hoewel elk konijnenhok reeds voorzien is van een transparante of gekleurde laag beits dient u het hok ook nog een keer extra te beitsen. Hiermee voorkomt u niet alleen eventuele schimmelvorming of rot, ook blijft de kleur mooier egaal en beter behouden.

Klantervaringen

3 van 3 beoordelingen

4.67 van 5 sterren

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


67%

33%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


May 26, 2019 10:27

Goed beschut met paar minpunten

In dit hok zitten de konijnen zeer beschut tegen wind en regen, zowel boven als onder. Ze hebben de ruimte om weg te zijn van elkaar. Daardoor biedt dit hok eigenlijk veel meer ruimte aan de konijnen dan andere hokken die onder open zijn. Het is met gemak geschikt voor drie middelgrote konijnen, mits er een ren bij geplaatst wordt. Nadeel van dit hok: achter het nachthok links onder is een smalle ruimte. Als een konijn daar gaat zitten kan je er niet bij om het te pakken en kan je het ook niet zien, waardoor we regelmatig dachten dat we er een misten. Ook vinden muizen dit een fantastische plek om te gaan zitten omdat je er niet bij kunt. Ik heb dit hok nu 5 jaar. De kwaliteit is redelijk, want inmiddels is het hok aan vervanging toe. Het wordt minder stevig, met name het dak. Toch kom ik bij het zoeken naar een vervanger toch weer bij zo'n soort hok uit vanwege de beschutting.

July 5, 2014 10:04

vakantiegevoel

Toen het hok eenmaal in onze tuin stond kregen we een vakantiegevoel door de leuke uitstraling van dit hok.

March 15, 2014 13:45

sfeervol hok

Wij vielen gelijk voor konijnenhok Tirol, toen het eenmaal in de tuin stond was het nog mooier dan als we gedacht hadden.

Bekijk ook

Bekijk ook

Konijnenhok Estate 132cm.
Afmeting: 132x120x132cm
Direct leverbaar

349,95