No Worm Pro Hond

Verkrijgbaar in 2 en 4 tabletten

No Worm Pro heeft smakelijke mini tabletten wat het toedienen zeer eenvoudig maakt. De combinatie van een minitablet en een omhulsel met vleessmaak, maakt het dat No Worm Pro zeer goed geaccepteerd wo... Toon meer
2 tabletten
11,95
Direct leverbaar
Direct leverbaar
4 tabletten
21,95
Niet leverbaar
Niet leverbaar
Zet op verlanglijst
  • Lage verzendkosten. Voor maar €4.95 wordt uw bestelling aan huis geleverd.
  • Snelle levering en 30 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!
  • Behulpzaam en deskundig advies
  • Klanten geven ons een 8,9

Beschrijving

No Worm Pro Hond
- Verkijgbaar in 2 en 4 tabletten
- Smakelijke mini tabletten met vleessmaak

Voor de gezondheid van je huisdier (en gezin) is het voorkomen van een ernstige wormbesmetting het beste. Wormen voorkomen is niet mogelijk omdat een wormproduct een directe werking heeft. Andere producten zoals vlooienmiddelen hebben een nawerking van een bepaalde duur, bij wormproducten is dit niet het geval. Je kunt daarom alleen een ernstige wormbesmetting voorkomen door met regelmaat jouw huisdier te ontwormen. Het advies van de ESCCAP is om minimaal vier keer per jaar te ontwormen. De beste producten om dit te realiseren zijn de producten van No Worm.

No Worm Pro heeft smakelijke mini tabletten wat het toedienen zeer eenvoudig maakt. De combinatie van een minitablet en een omhulsel met vleessmaak, maakt het dat No Worm Pro zeer goed geaccepteerd wordt bij honden.

Toedieningswijze:
Toedienen van No Worm Pro kun je het beste met of na het voer geven. Door de minitabletten neemt 90% van de honden het tabletje zo uit de hand. Mocht dit niet lukken dan kun je het tabletje door het voer doen of Easypill gebruiken. Easypill is een kneedbare substantie waar de meeste honden gek op zijn. Verstop de pil in een stukje Easypill en je hond zal niet merken dat er een tabletje in zitten.

No Worm adviseert om producten met de werkzame stoffen Milbemycine oxime en Praziquantel zorgvuldig te doseren bij honden van de volgende rassen:
Shetland Sheepdog (Sheltie), Langharige Whippets, Australian Cattledog, Border Collie, Australian Shepherd, Zijde Windhonden, McNab dog, Witte (Duitse) Herders, Zwitserse Witte Herders. Je kunt voor deze rassen ook No Worm Exitel gebruiken.

Een veilig diergeneesmiddel
Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft No Worm geregistreerd als diergeneesmiddel. Diergeneesmiddelen worden regelmatig gemonitord in het kader van geneesmiddelen bewaking. Er is aangetoond dat No Worm veilig en effectief is en aan alle wettelijke eisen voldoet.

Ingrediënten

Dosering No Worm Pro Hond
5 – 25kg 1 tablet
>25 – 50kg 2 tabletten
>50 – 75kg 3 tabletten

Werkzame stoffen:
Milbemycine oxide, Praziqunatel.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Belangrijke informatie

Dosering No Worm Pro Hond5 – 25kg 1 tablet>25 – 50kg 2 tabletten>50 – 75kg 3 tabletten Werkzame stoffen:Milbemycine oxide, Praziqunatel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Klantervaringen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Bekijk ook

Bekijk ook

Sale -25%
wishlist
Bayer Bolfo Gold 40 Hond | Beschermt tegen vlooien en vlooienlarven
Bayer Bolfo Gold 41
Honden tot 4 kg
direct leverbaar
Inhoud: 2 pipetten

13,99  10,49 
Sale -50%
wishlist
Tekentang Smartick
Tekentang Smartick
Lengte: 7cm
direct leverbaar

1,89  0,94