Ruilen en retourneren

Hoe kan ik een product retour sturen?

Na aflevering mag je het product zonder opgaaf van reden bij ons retourneren. Je ontvangt het geld terug of je kunt aangeven liever een ander product te ontvangen. Gebruik maken van het herroepingsrecht is wettelijk aan een aantal regels verbonden. Zo dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Alle producten dienen in hun originele verpakking geretourneerd te worden. De kosten en het risico van het retour zenden zijn voor eigen rekening. Zorg er s.v.p. voor dat onderstaand formulier volledig is ingevuld en de retourzending voldoende is gefrankeerd.


Je kunt de producten retourneren naar onderstaand adres:
De Huisdiersuper.nl
Kerkstraat 40F
5253AP, Nieuwkuijk

Om gebruik te maken van herroepingsrecht dien je dit binnen 30 dagen kenbaar te maken. Daarna dienen wij de producten binnen 14 dagen retour te ontvangen. Ook mag je het product zelf afgeven in onze winkel. Wij streven ernaar om uw geld binnen enkele werkdagen over te maken na ontvangst van de producten. Hiervoor gebruiken wij dezelfde betaalmethode als u heeft gekozen bij uw betaling. Heeft u gekozen voor "Achteraf betalen met Billink" dan wordt uw factuur direct geannuleerd naar ontvangst en controle van uw retour.
In het geval van een retourzending beoordelen wij het product altijd op compleetheid, defecten en gebruikssporen. In het geval van beschadigingen en/of incomplete producten zullen wij allereerst contact opnemen. In dit geval zijn wij gerechtigd een afschrijving te hanteren.
Is er een verkeerd product bezorgd, een product incompleet geleverd of met schade bij je aangekomen? Meldt dit dan eerst bij onze klantenservice. Zij zullen samen met je een passende oplossing zoeken om dit op een snelle en nette manier af te handelen.