Wie zijn wij?

 
Voorliefde voor dieren
De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en is vandaag de dag uitgegroeid tot één van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 10 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee.
 
Allerbeste prijs en kwaliteit verhouding
Een heel team van gedreven collega’s zijn continu bezig de beste producten voor jou te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarbij je met al jouw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van jouw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat je jouw bestelling al snel in huis hebt.
 
Winkel met 2500m2 voordeel voor je huisdier
Naast ons online aanbod beschikken wij ook over een zeer ruime winkel van maar liefst 2500m2 groot. Hier kun je ons gehele assortiment bekijken tijdens onze openingstijden. Denk hierbij aan een speciale ruimte met alleen maar opgebouwde krabpalen, een papegaaienparadijs met al onze papegaaienkooien en speelgoed, een afdeling speciaal gericht op alle konijnenhokken en kippenhokken en natuurlijk niet te vergeten het gehele assortiment voor hond en kat. Ook hiervoor geldt dat er altijd een vakbekwame medewerker voor jou beschikbaar is voor indien gewenst advies op maat.
 
Kortom: De Huisdiersuper.nl staat voor kwaliteit, snelheid, vakbekwaamheid en professionaliteit!
 
Wij wensen je veel plezier met het ontdekken van ons assortiment!