Prijs
  1. -

paardensport benodigdheden paard ruiter

Insectenlampen

(1 producten)
Filter
Filter

Insectenlampen voor uw paarden kopen

Zoekt u naar insectenlampen, bijvoorbeeld voor in de paardenstal om de overlast van vliegen en andere insecten te kunnen beperken? Maak gebruik van de eco kill inox 2012, waarmee u de mogelijkheid heeft om tot 80 vierkante meter ruimte vrij te maken van vliegen. Zorg ervoor dat uw paard hier zo min mogelijk last van heeft, eventueel in combinatie met een vliegennet of een vliegenmasker voor het paard.


Insectenlampen met milieuvriendelijke werking

De insectenlampen die u online kunt bestellen zijn vrij van gif of chemicaliën en maken nadrukkelijk geen gebruik van een elektrische schok. In plaats daarvan kiest u voor een milieuvriendelijke werking van bijvoorbeeld de EcoKill Inox 2013 tot 150 vierkante meter, waarmee u zorgt voor een professionele toepassing om uw paarden vrij te houden van vervelende vliegen. Blader door ons assortiment om inspiratie op te doen, vraag onze klantenservice voor meer informatie of plaats direct uw bestelling die we zo spoedig mogelijk bij u aan de voordeur zullen afleveren.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl