Prijs
  1. -

paardensport benodigdheden paard ruiter

Vliegenmaskers voor uw paard bestellen

Heeft uw paard veel last van vliegen, bijvoorbeeld in het gezicht waar uw dier zelf helaas niet goed bij kan? Maak dan gebruik van onze voordelige vliegenmaskers, die u het paard op een comfortabele wijze kunt laten dragen. Gebruik bijvoorbeeld het Vliegenmasker Optimaal, of het Vliegenmasker Zwart met oren. U betaalt standaard de scherpe prijzen die u van ons gewend bent, terwijl u met de vliegenmaskers kunt rekenen op een zeer effectieve werking.

Comfortabele en effectieve vliegenmaskers

De vliegenmaskers uit ons assortiment zijn enerzijds zeer effectief, terwijl ze aan de andere kant voor het maximaal mogelijke comfort voor het paard zorgen. Zorg voor de bescherming tegen vervelende vliegen, ook door bijvoorbeeld gebruik te maken van de insectenlampen of een vliegennet. Heeft u bijvoorbeeld in de stal veel last van vliegen en bent u benieuwd wat u daar het best tegen kunt doen? Neem contact op met onze klantenservice, zij kunnen u daar meer over vertellen. Vervolgens zijn we u desgewenst graag van dienst met een vlotte bezorging tot bij u aan de voordeur.

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl