Prijs
  1. -

paardensport benodigdheden paard ruiter

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Vliegennet voor uw paard online bestellen

Bent u op zoek naar een vliegennet voor uw paard, om te voorkomen dat vliegen op het voorhoofd, de ogen en bijvoorbeeld de oren van uw dier kunnen gaan zitten? Uw paard heeft hier veel last van, terwijl het lastig is om daar wat aan te doen en de vliegen weg te jagen. Met een degelijk vliegennet zorg je er op een heel goedkope wijze voor dat de vliegen voortaan geen overlast meer zullen veroorzaken.

 

Vliegennet op het voorhoofd van uw paard

Blader door de verschillende vliegennetten en maak bijvoorbeeld gebruik van het vliegennet Elegance, of kijk ook naar de andere oplossingen die er beschikbaar zijn. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een vliegenfrontriem of een van de insectenlampen, waarmee u ervoor zorgt dat u in de stal zo min mogelijk last heeft van vliegen. Heeft u vragen over de vliegennetten, of een van de andere oplossingen? Neem contact op met onze specialisten van de klantenservice, zij leggen u de werking graag uit.

 

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl