Prijs
  1. -

paardensport benodigdheden paard ruiter

Beenbescherming voor het rijden op uw paard

Wilt u gebruik maken van beenbescherming voor het rijden met uw paard? Zorg voor kwalitatief goede producten, die u online heel voordelig kunt bestellen. Maak bijvoorbeeld gebruik van een zelfklevende bandage van 5cm breed, of kies voor een van de andere breedtes van dit materiaal. U zorgt voor goede beenbescherming, zodat u tijdens tochten of andere lange ritten altijd kunt zorgen voor de optimale verzorging van uw paard.

 

Diverse vormen van beenbescherming

U heeft binnen de beenbescherming tijdens het rijden op uw paard de keuze uit een aantal diverse producten. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de genoemde bandages, maar ook de peesbeschermers en producten op het gebied van transport vormen een goede keuze. Blader door ons uitgebreide assortiment aan beenbescherming om inspiratie op te doen en na te gaan wat u nodig heeft, of neem contact op met onze klantenservice. Zij vertellen u graag meer over waar u rekening mee dient te houden, zodat u volledig op de hoogte bent. Uiteraard zorgen we voor een vlotte bezorging van de beenbescherming voor het paard op uw adres.

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl