paardensport benodigdheden paard ruiter

Halsters

(17 producten)
Filter
Filter

Halsters voor uw paard online bestellen

Wilt u een halster voor uw paard bestellen en heeft u een specifieke voorkeur voor een kleur, of zoekt u bijvoorbeeld een classic halster? Blader door ons uitgebreide assortiment, om inspiratie op te doen voor de halsters die u zoekt. Weet u al precies wat u nodig heeft, maar kunt u het halster niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag de halsters te vinden, of kunnen u bijvoorbeeld wijzen op de Halster Hippo of Halster Exclusiv series.

 

Halsters in diverse kleuren beschikbaar

Uiteraard zijn de halsters voor paarden beschikbaar in een aantal verschillende kleuren. Maak bijvoorbeeld gebruik van bruin-beige (/paarden/halsters/halster-hippo-bruin-beige) of marine-blauw (/paarden/halsters/halster-hippo-marine-blauw), afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en de kleur van uw paard. Wat u ook zoekt binnen de halsters, u zorgt er met onze producten voor dat u een scherpe prijs betaalt. Bovendien bezorgen we de halsters vlot op uw adres, zodat u er direct gebruik van kunt maken.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl