Prijs
  1. -

Alle hondenriemen met 15% korting

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Muilkorven voor uw paard online bestellen

Merkt u dat uw paard te snel of teveel eet? Dan is het verstandig om gebruik te maken van een van de muilkorven uit ons assortiment. U voorkomt daarmee op een effectieve wijze dat het paard te snel zal eten, iets dat uiteindelijk vooral de gezondheid van het paard ten goede komt. De muilkorven zorgen voor een maximaal comfort, dus maak gebruik van de Graas Muilkorf Volbloed. Bestelt u de muilkorven voor paarden online? Dan zorgen wij voor een vlotte bezorging op uw adres.

 

Voorkom te snel eten met een muilkorf

Met een muilkorf voorkomt u dat het paard te snel kan eten, iets dat tijdens het grazen anders lastig tegen te gaan valt. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met producten voor bijvoorbeeld de verzorging en de veiligheid van de paarden. Heeft u vragen over een van de producten of toepassingen van de muilkorven? Neem contact op met onze klantenservice, zij vertellen u er dan graag meer over.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl

Beoordeling 0% gebaseerd op 4744 individuele klant beoordelingen