Prijs
  1. -

paardensport benodigdheden paard ruiter

Winterdeken voor uw paard online bestellen

Zoekt u een winterdeken voor de kou, bijvoorbeeld ter bescherming tegen de kou in de stal of buiten? U kunt in de beide gevallen terecht in onze webshop, wij presenteren u graag ons uitgebreide aanbod winterdekens. Maak bijvoorbeeld gebruik van een reflecterende uitrijdeken, waar u in de winter uitstekend gebruik van kunt maken. Heeft u een vraag over een van de winterdekens voor het paard of de bezorging? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice, zij vertellen u graag meer over waar u op kunt rekenen en hoe het product voor bescherming tegen de kou zorgt.

 

Warme winterdekens voor outdoor en in de stal

Uiteraard kunt u de winterdekens zowel outdoor als in de stal gebruiken, afhankelijk van het type en materiaal dat u kiest. U kunt online een staldeken Rugbe Indoor bestellen, of gebruik maken van het Outdoordeken Rugbe Protect. U heeft zelf de keuze, net als uit bijvoorbeeld de regendekens en de zomerdekens die er beschikbaar zijn voor het paard.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl