Prijs
  1. -

paardensport benodigdheden paard ruiter

Likstenen en houders voor uw paard online bestellen

Wilt u gebruik maken van likstenen en houders voor uw paard(en)? U koopt ze heel voordelig online bij DeHuisDierSuper. U heeft de keuze uit liksteenhouders in verschillende kleuren en soorten, zoals oranje, paars, groen of met een extra ronding. Bestel bijvoorbeeld de liksteenhouder duo met extra ronding, of maak aan de andere kant gebruik van de liksteenhouder duo oranje (/paarden/stalvermaak/likstenen-en-houders/liksteenhouder-duo-oranje). Wat uw voorkeur ook heeft binnen de likstenen en houders, u kunt ze online bestellen en we zorgen standaard voor een vlotte bezorging.

 

Voordelige navullingen likstenen kopen

Daarnaast kunt u binnen de likstenen en houders gebruik maken van voordelige navullingen voor de houders. Maak bijvoorbeeld gebruik van de navulling Delizia appel, waarmee u kunt zorgen voor het stalvermaak waar uw paard behoefte aan heeft. Blader op uw gemak ook door de rest van onze producten op het gebied van stalvermaak, zodat u optimaal kunt profiteren van onze scherpe prijzen. Heeft u vragen over de likstenen en houders, of een van de andere producten? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl

Beoordeling 9.4% gebaseerd op 4744 individuele klant beoordelingen